pátek 13. března 2020

Sud na dešťovou vodu 300l s kohoutkem

Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní. Nutná volba přepravy přepravní službou Česká pošta za cenu 19. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.


Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a ta. Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.


Sud na dešťovou vodu 300l s kohoutkem

Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Součástí je víko a kohoutek. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny.


Sud na dešťovou vodu 300l s kohoutkem

Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. OSOBNÍ ODBĚR NEBO DOPRAVA SLUŽBOU TOPTRANS ! Sudy na vodu ) Hodnocení produktu: (). Dekorativní sudy na dešťovou vodu s víkem v barvě hnědá, černá, terakota a antracit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Díky svému tvaru je su.


V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí. Je možné jej díky speciálnímu systému napojit rovnou i na okap.


Instalace i odinstalace na zimu, je. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. MRV Nádrž na dešťovou vodu. Podstavec pod sud na vodu HRANATÝ 2a 3L , výška cm. Sud s víkem a kohoutkem.


Plastový podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu 2a 3litrů. Pomocník na zahradu na vyvýšení sudu, je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Marley Sběrač dešťové vody s ochranou proti pře.


Sud na dešťovou vodu 300l s kohoutkem

Výpustný kohout je součást balení, není předem nam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky