pondělí 9. března 2020

Westernová uzdečka

Westernová uzdečka zdobená konchos, vyrobená z kvalitní svrchní kůže tzv. Prodáváno včetně kožených otěží o délce cca 2cm. Můžete si vybrat z pestrých možností rozměrů i barev jako jsou.


Proto je důležitá nejen kvalita materiálů, kterým je v tomto případě kvalitní kůže, ale také precizní výroba. Westernové uzdečky Součástí výbavy každého westernového jezdce je i kvalitní uzdečka pro jeho koně. Najdete u nás stylové zdobené uzdečky, které můžete dokonce sladit s poprsákem, jednoduché hladké kožené uzdečky, uzdečky na jedno ucho i bezudidlové (sidepull) westernové uzdečky. Pěkná westernová uzdečka ozdobena stříbrnými ornamenty na čelence, lícnicích a otěžích. Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb!


K dispozici v různých barvách. Největší výběr velikostí a barev! Kompletní sortiment, vše pro jezdce i koně za skvělé ceny. Klasická westernová kožená uzdečka. Máme i bezudidlové uzdečky.


Westernová uzdečka

Správne nauzdenie a zvolenie správneho typu a tvaru zubadla je veľmi dôležité pre správne ovládanie koňa pri jazde. Rychlé dodání, pokud uzdečka nebude sedět, rádi Vám jí vyměníme. Ručně vyrobená westernová uzdečka , kožená. Barvy: 1) hnědá floral, 2) hnědá basket, 3) tmavě hnědá – Havana basket, 4) černá floral, 5) černá basket.


Možné dokompletovat s otěžemi, poprsníkem a zadním podbřišníkem ve stejné barvě a zdobení. Může mít nátylník nebo zavěšení na jedno či obě uši (ear head). BARVU STAČÍ OZNAČIT V POZNÁMCE.


Westernová uzdečka

Má připnuté jednoduché rozdělené otěže nebo otěže spojené a pokračující romalem. Hodí se do setu k růžovému westernovému sedlu. Uzdečka s otěžemi Schooling pro koně a p. Dodáváno bez udidla - najdete v naší nabídce. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov.


Záruka a garance samozřejmostí. Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Syntetická westernová uzdečka pro pony. Velice kvalitní, krásně z. Jedna univerzální nastavitelná velikost. V krásné červené barvě, hodí se do setu ColorLux.


Westernová uzdečka

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Exkluzivní westernová uzdečka z pevné a kvalitní buvolí kůže. Součástí našeho sortimentu pro koně je oblíbená bezudidlová uzdečka Side Pull z velice kvalitní kůže, westernová uzdečka s klasickou čelenkou, westernová uzdečka na ucho, westernová uzdečka s nerezovým kováním, westernová uzdečka z extra široké a silné kůže, westernová uzdečka z dvojité prošité hovězí kůže s čelenkou ve tvaru V , nebo westernová. Dvojitě prošitá kůže, kování ve stříbrné barvě, komplet včetně otěží, ve dvou velikostech Cob,.


Dvě varianty barev: hnědá, černá. V ceně jsou i kožené otěže. Barva: černá natural světle hnědá tmav. Kožená uzdečka s čelenkou do V hladká zdobená končem (kulaté s hvězdou), cena obsahuje i podbradní řemínek.


Westernová uzdečka

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky