pátek 13. března 2020

Sir joseph apron hooded

K léty ověřenému modelu Apron přibyla verze s kapucí. Kromě toho byl změněn střih a některé další. This video is unavailable.


Special expedition style jacket with new design intended for the most extreme cold conditions. The successor of the time-proven and successful model Apron Hooded jacket brings innovated and enhanced cut, and sport geometry of sleeves with simple wristbands. Ultralight down jacket with hood. Functional, lightweight, space saving, and striking. Designed as an outer jacket from autumn to spring, or as a universal inner insulation layer for greater cold.


Funkční, lehká, skladná a nepřehlédnutelná. Joska is still active in the company management, he is the calm force and official face of Sir Joseph. Climbing and expeditions are throughout all his life, after capturing od eight-thousanders and conquering the world´s highest peaks, he spends more time flying his own airplanes and discovering new climbing areas, eg.


Central Europeans on Kalymnos island. Born in Ashby de la Zouch, Leicestershire, Hood was educated at the local grammar school. Apris Hooded Man M Black Apris Hooded Man M Black.


Sir Joseph vyrábí více než let vysoce kvalitní vybavení pro horolezce. Další Vybrali jste skvělý produkt, ale ten již není v naší nabídce. Lehce pozměněný dámský střih, nové slušivé barvy, ale jinak ověřený a hojně prodávaný typ bundy.


Pravděpodobně proto, že už se nevyrábí, nebo je dlouhodobě nedostupný. Nebuďte z toho smutní a podívejt. Splňuje naše nároky na vysokou kvalitu a skvělý servis.


Loňský model zateplovacího péřového svetru dostal do vínku pěknou zateplenou kapuci a my jsme rozhodně nemohli odolat pokušení ji otestovat. Kromě českých podmínek jsme ji vzali také na měsíc do Himalájí, do oblasti Annapuren. Za Hanibal Team testoval Jonáš, tady je jeho „rozsudek“ :).


Co je skvělé na péřovkách? No přece jejich izolační vlastnosti a také to, že najdou své využití celoročně. DPH 13€ Běžná cena s DPH 19€ Ušetříte 58. Kas yra Josef Rakoncaj, žino daugelis alpinistų visame pasaulyje.


Teplotní určení -5°C, husí peří 6cuin, konstrukce komor X, integrovaná kapuce, kapsy. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Súčasťou balenia je vačok pre kompresné uloženie. SIR JOSEPH Apron Hooded Lady green S. POPIS A VLASTNOSTI PRODUKTU Pánská technická péřová bunda pro aktivní vyznavače zimních sportů. Velmi skladná, s minimálním objemem i hmotností, nyní v novém moderním designu. Určená jako vrchní izolační vrstva v období jara, podzimu a začátku zimy, nebo jako záložní. Lehká péřová dámská bunda.


Dámská bunda Apron Hooded Inovovaná bunda s kapucí je navržena tak, aby sloužila jako vrchní izolační vrstva v období jara, podzimu a začátku zimy, nebo jako izolační vrstva, která nemá téměř žádný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky