pondělí 23. března 2020

Zahradní minigolf

Zahradní minigolf

Rozmístění překážek záleží jenom na vás, fantazii se meze nekladou. Zahradní minigolf je určen pro všechny kdo chtějí mít své vlastní hřiště jako zábavný sportovní doplněk své zahrady, chalupy či pensionu. Zahradní minigolf nabízí jednoduché řešení, kdy na jedné dráze díky jednoduché modifikaci překážek lze nastavit až různých způsobů hry. Zahradní minigolf plně nenahradí klasický minigolf , kdy každá dráha má jednu minigolfovou překážku, ale jako volnočasové vybavení nebo doplněk dalších aktivit je hra ideální. Zahradní minigolf vám na velikosti jednoho minigolfového hřiště (jedné minigolfové dráhy) umožní zahrát minigolfových jamek (díky rozšiřující sadě překážek, až dalších jamek - celkem tedy minigolfových drah).


Zahradní minigolfové hřiště je určeno pro všechny kdo chce mít své vlastní hřiště jak zábavný sportovní doplněk své zahrady, chalupy či pensionu. Minigolf – financování Minigolfové hřiště je možné u nás nakoupit i na splátky, formou leasingu nebo nabídneme možnost financování dle Vašich aktuálních možností. Můžeme Vám nabídnout kompletní řešení tzv. Chcete hrát minigolf celoročně nebo máte pouze omezený prostor, kam minigolf umístit (balkón, terasa, pokoj)?


Stejně jako v případě miniBilliard minigolfu jsme pro vás připravili ještě menší variantu našeho zahradního minigolfu. Zamyslete se nad zajímavou realizací více těchto menších drah vedle. Vybírejte si Minigolf podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Skvělé adventure minigolf hřiště s piráty v zádech. Nachází se v Modřanech přímo u řeky a cyklostezky – můžete sem dorazit třeba i na bruslích. Využít můžete také beachvolejbalové hřiště nebo sportovní novinku fotbalgolf. Výroba a výstavba minigolfu. Prodáváme: zahradní minigolf , minigolfové sady, dráhy, hole, překážky, míčky.


Zahradní minigolf můžete někomu pořídit jako netradiční dárek, je možné ho zakomponovat do okrasné zahrady, nebo ho postavit jen tak na dvorek,. Můžete totiž mít plastový minigolf , který lze složit a opět rozložit několikrát do roka. Samozřejmě ho lze využívat celoročně, je z odolného plastu, který vydrží i mrazivé prosincové dny. Nabízíme široký výběr náhradních dílů - překážek určených pro miniaturgolfové hřiště.


Zahradní minigolf

MINIGOLF - NÁHRADNÍ DÍLY. Překážky lze objednat v různém barevném provedení. Pokud se hráči nepodaří překonat překážku a dostat míček do jamky na první pokus, pokračuje z místa, kde se míček zastavil. Minigolf je nenáročný sport vhodný pro všechny věkové kategorie. Specialties: Zahradní a venkovní hry - minigolf , ruské kuželky, hookbruč, šachy, dáma, domino, člověče nezlob se, garden-rondo a řada dalších her a aktivit.


Minigolf , kolky, Človeče nehnevaj sa, domino, kroket, mikádo, Kubb, Cornhole. STOA- Zahradni minigolf s. Většinu her vyrábíme z bukového dřeva, kvalitní výrobek je pro nás základ. Z toho nikdy neslevíme.


Zahradní minigolf

Baví nás vám dělat radost, to je naše mise a. Zahradní dáma malá – (dřevěná) Hrací dřevěné kameny k malé dámě a proutěný košík. Ak nie sme s kvalitou spokojní, radšej vám hru alebo hry neponúkneme. Chceme vystúpiť z rady a ponúkať vám len to, s čím budete maximálne spokojní. BEX Sport AB, Uber Games, BS-Toys. Every game we create has its own design and is in most cases made from wood or combination wood and steel.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Zahradní minigolf - mobilní dráha. Kuželky, šachy nebo minigolf skvěle zapadají podle výsledku ankety „hotel, penzion nebo kemp snů“ do představy ideálního ubytovacího zařízení. Nabídněte Vašim zákazníkům, co jinde nemají.


Hlavní aktivity: Zahradní minigolf – zahrajte si na velikosti jedné minigolfové dráhy více než šest překážek. Myminigolf - minigolf opravdu pro každého. Set MyMinigolf Basic je nejprodávanější sada z naší nabídky minigolfových setů. Akce Léto na mlýně Termín akce: červen - srpen.


Zahradní minigolf - minigolfová dráha Extra, Základní informace Provedení minigolfové dráhy se základní podkladovou barvou a práškovým lakováním. Navštivte zážitkový areál pro celou rodinu! Prohlídky rozhledny s prodejní výstavou, minigolf pro všechny, koníci a ovečky pro děti dětské hřiště, zahradní restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky