středa 25. března 2020

Test tyčových mixérů 2016

Díky subtilním rozměrům je skladný, vždy po ruce a během chvíle zvládne práci, která by ručně trvala velmi dlouho. Jeho pomoc oceníte v případě, že chcete mixovat, sekat či šlehat. V dnešní době už ji má většina tyčových mixérů , ale není to samozřejmost. Proto pokud víte, že chcete mixér používat i na sekání, kontrolujte, jestli vámi vybraný produkt tuto funkci umožňuje.


Hnětení – Hnětení je nejméně obvyklá funkce tyčových mixérů.

Pokud ale patří mezi vaše požadavky, aby mixér. Většina tyčových mixérů má odnímatelnou nohu, ovšem setkáte se také s těmi, které mají nohu pevně spojenou k hnací hřídeli motoru. Výhodou neodnímatelné nohy je celková robustnost, ovšem na úkor vyměnitelnosti nebo možnosti mýt nohu v myčce. Zorientovat se v široké nabídce tyčových mixérů na českém trhu je docela složitou záležitostí. Nejlepší tyčové mixéry nemusí nutně stát fůru peněz.


Naopak lze velice dobré přístroj pořídit i za pár stokorun. V našem testu tyčových mixérů nás zajímalo, jak dobře si jednotlivé výrobky povedou při výkonu nejčastěji nabízených funkcí, jakými jsou mixování, sekání a šlehání.

Odborníci v laboratoři při testování funkcí posuzovali, jak dokáží jednotlivé mixéry připravit majonézu, palačinkové těsto, kojeneckou výživu nebo smoothie. Počet testovaných produktov: 34. Tyčový alebo ponorný mixér je populárnou súčasťou kuchynskej výbavy. Na výrobkoch dostupných na našom trhu sme testovali najmä použitie v praxi, teda ako sa pobijú s výrobou majonézy, šľahačky alebo dojčenskej výživy, v ktorej by nemalo zostať plno nerozmixovaných kúskov.


Německá kvalita tyčových mixérů válcuje konkurenci, a proto jsme zařadili do našeho srovnání třetí model od výrobce Braun, konkrétně tedy Multiquick MQ7Patisserie. Stejně jako další modely máme i zde přítomnou technologii Smart Spee kdy jedním tlačítkem regulujeme otáčky pouze intenzitou stisku. V testu tyčových mixérů jsme u zástupců vyzkoušeli jejich výkon v praxi. Zajímalo nás, nakolik dobře mixují, sekají a šlehají. Rozdíly jsme zaznamenali v ceně i výkonu.


Testy mixérů a šlehačů – vítěz testu nejlepších tyčových mixérů a ručních šlehačů Hledáte, který mixér (šlehač) je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších mixérů (šlehačů) dle německého Testberichte. Univerzální rada pro správný výběr mixéru neexistuje. Vždy záleží hlavně na tom, jaká očekávání by měl nový přístroj splňovat.


Druhů a typů mixérů je v dnešní době opravdu spousta. Doporučujeme proto před výběrem pečlivě zvážit všechna pro a proti, uživatelské recenze a zkušenosti známých či přátel.

Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu tyčových mixérů ? Pridať medzi porovnávané. Mixovat dokáží všechny , ale ne všechny dokáží přirozeně i krájet , sekat či drtit. Test tyčových mixérů , klasických, potvrdil, že čepele se liší nejen ostrostí, ale i tvarem. Některé tvary nožů nedokážou suroviny zpracovat ideální a výsledek je tedy neuspokojivý. Velká část tyčových mixérů je vyrobená z plastu.


Díky tomu jsou lehké, což je velmi důležité zejména při manipulaci s ním. Ty, které jsou vyrobené z nerezu jsou kvalitnější, ale připravte se na vyšší pořizovací cenu i vyšší hmotnost. Nevýhodou tyčových mixérů je, že při práci s mixovacím nástavcem využíváte otevřenou nádobu, z níž mohou při mixování prskat suroviny. Zároveň však, na rozdíl od běžných mixérů , můžete rovnoměrné rozmixování podpořit opakovaným stisknutím mixéru. Se stoupající oblíbeností zdravých domácích lahůdek jako jsou smoothies a avokádové pomazánky začíná opět stoupat popularita tyčových mixérů.


Kámen úrazu však je najít takového, který vám dokonale sedne na míru. Málokomu se chce trávit hodiny nad porovnáváním výkonů jednotlivých značek, když se na první. Recenze, Zkušenosti a Test ⭐ poradí, jak vybrat levné, kvalitní a ověřené produkty.


Vysavač je spotřebič, o kterém asi moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky