úterý 17. března 2020

Tyčový mixér sencor

Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Tichý motor s výkonem 800Wvysoce kvalitních nerezových nožů s funkcí Ice CrashZáruka let na… Rychlý náhled.


Tyčový mixér sencor

Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů. Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl maximální výkon po krátkou dobu.


V balení se kromě motorové. Nerezový nástavec zvládne i horké pokrmy. Praktická tvarovaná rukojeť s plynulou regulací rychlosti – rychlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvícený vypínač. Společník, se kterým bude radost připravovat pokrmy. Zvláda rýchlu prípravu lahodnej krémovej polievky alebo omáčky, mixovanie detskej stravy aj šľahanie a sekanie.


Tyčový mixér sencor

Spoločník, s ktorým bude radosť pripravovať pokrmy. Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj. Ide zároveň o ľahkosť a krásu, ktorú vyzdvihuje pastelová kolekcia farieb. Spoľahlivosť je na prvom mieste, navyše podporená 6-ročnú zárukou.


Celosvetovo najtenší mixér vám vďaka nerezovému. Are you a passionate baker, cake maker or sweet maker? Looking for a universal companion for your weekend projects?


Or perhaps you need help with your occasional experiments in the kitchen? Stačí vybrané potraviny naházet do vysoké sklenice nebo misky a vytasit tyčový mixér , který všechno naseká a namixuje do hladka. Po práci mu stačí jen krátká sprcha pod vaším kohoutkem. Sencor has just the right mixer for you.


Produkt je momentálně nedostupný. Pro podrobnější informace o naskladnění zboží volejte prosím naši zákaznickou linku. Oproti jiným mixérům, má tu výhodu, že může být prakticky použit v jakékoliv nádobě, např. Je skvělý pomocník do kuchyně - tichý a výkonný a skvěle vám zjednoduší a urychlí práci. Je snadno ovladatelný - navíc s praktickým otočným regulátorem a Turbo spínačem.


Tyčový mixér sencor

Mixování, šlehání a sekání je pro něj hračka. Disponuje šesti vysoce kvalitními nerezovými noži, se kterými můžete. Mixér možno použiť aj na mixovanie horúcich pokrmov, zvládne aj šľahanie a sekanie.


Dĺžka prívodného kábla je skvelých 1cm. Jde zároveň o lehkost a krásu, kterou vyzdvihuje pastelová kolekce barev. Spolehlivost je na prvním místě, navíc podpořená 6letou zárukou. Celosvětově nejtenčí mixér vám díky nerezovému nástavci. Oproti plastu je odolný vůči teplotě a má výrazně vyšší životnost.


Pokud patříte mezi náročné uživatele a chcete přístroj využívat každý den, volte nerezový. Platí sice, že s cenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky