úterý 17. března 2020

Tescoma teo 2 5

Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Univerzální džbán, který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Objem , litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj.


Vynikajúci na prípravu a podávanie chladených aj horúcich nápojov. Vyrobený zo žiaruvozdorného brosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu. Refrigerator pitcher TEO 1. Mesh tea infuser with cap TEO ASSISTANCE guarantees product marking whatsapp us! QUALITY quality control.


Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů. S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom na prípravu ovocných nápojov, vhodný na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne. S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje. New items in our range of products. Kiválóan alkalmas hűtött és forró italok készítésére, felszolgálására.


Tescoma teo 2 5

Kitűnően alkalmas hideg és forró italok készítésére és felszolgálására. A kancsó hőálló, boroszilikát üvegből, a fedele minőségi műanyagból készült. Mosogatógépben tisztítható. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders.


See all the product information. Auslaugung und Kühlung. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Tescoma teo 2 5

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V čem je Džbán TEO , l, s vyluhováním a chlazením výjimečný?


Kiváló hűtött, vagy meleg italok elkészítésére és tálalására. Anyaga hőálló bórszilikát üveg és fedele minőségi műanyagból készült. Méretek: magassság cm.


Tescoma TEO kancsó ,5l. Fill with water up to the top of the shiny part, seal and put into the freezer for at least hours. Put the previously frozen insert into the cap of the pitcher.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Distribution within the zentrada.


Free Registration to compare prices and to order with TradeSafe Buyer Protection at more than 1. Chcete vedieť, či je cena 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky