čtvrtek 26. března 2020

Victorinox nůž na rajčata

Victorinox nůž na rajčata

Veškeré informace o produktu. L1s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. Oblíbený zubatý nůž na rajčata , tzv.


Podporujeme tyto platební metody. Nože na rajčata jsou ideální nejen na krájení i velmi měkkých rajčat, jejich ostré drobně zoubkované ostří využijete v kuchyni každý den. Včetně pouzder, doplňků a limitovaných edicí. Next day guranteed only £6. Victorinox v bezkonkurenčním výběru a cenách.


Fine walnut handled knives. A lasting statement on your item. Spread the cost with fi na nce. Find your one in a million! Free Shipping Available. Search thousands of stores in one place. Lyst - Your world of fashion! Vlnková čepel, délka 11cm.


Nyní si však můžete od této firmy pořídit také kuchyňský nůž s vlnitým ostřím, který je ideální ke krájení měkkých potravin. Vlnité ostří je opravdu velmi ostré a krásně s ním rozkrojíte i čerstvé pečivo. Dobrý den, prosím o informaci, jak je nůž balen. Předem děkuji S pozdravem. Je lehký, ostrý a má zakulacený konec čepele.


Už nikdy jej nebudete chtít vyměnit. Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. Milovníci sýrů a uzenin shledají náš Swiss Classic nůž jako ideální nástroj k porcování a servírování.


Victorinox nůž na rajčata

Ostrá a vlnková čepel je totiž přímo ideální k řezání tvrdých potravin. Servírování pomocí vidličky na konci čepele je nejen elegantní, ale i velmi snadné. Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 11cm, nůž na zeleninu, plastová rukojeť dřevěná rukojeť VINCTORINOX SwissClassic je praktický nůž , jehož doménou je krájení rajčat, ale snadno si poradí také s ovocem, jinou zeleninou, chlebem či různými druhy masa. Nůž je perfektní při krájení, kde je důležitá přesnost. Nakrájíte s ním lehce rajčata , meloun, šunku, menší pečivo a také si s ním namažete máslo na chleba.


Prostě univerzální pomocník, který nesmí v kuchyni chybět. Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do.


Victorinox nůž na rajčata

L115-kuchyňský nůž s kratší čepelí, výborně využitelný při činnostech vyžadujících přesnost, např. Nůž na rajčata VICTORINOX červený. Rukojeť z kvalitního plastu. Oboustranná otočná čepel s mikrozoubky. Vhodné na rajčata nebo kiwi.


Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky