čtvrtek 19. března 2020

Zapékací miska

Zapékací miska

Kulaté, oválné i hranaté zapékací mísy různých velikostí najdete v této části naší nabídky. Jsou vyrobené z klasických materiálů, jako je žáruvzdorné sklo, porcelán nebo keramika, ale i moderní silikon. Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby. Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm.


Jídlo navíc můžete servírovat ve stejné nádobě, v jaké jste ho pekli v troubě, takže zůstane déle teplé a navíc nebudete muset umývat tolik nádobí. Miska ideální k zapékání quiche, domácího pudinku ale také k servírování kompotu. Servírovací misky jsou ideální k servírování polévek nebo horkých pokrmů. Lze je vyndat přímo z trouby a ihned servírovat.


Jsou odolné do 2°C, lze je používat jako zapékací misky. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete.


Dopřejte si pohodlné vaření. Zapékací mísy a pekáče z lety prověřených i trendy materiálů. Nejlepší večeře jsou ty, na jejichž přípravu stačí jeden pekáč či zapékací mísa. Skleněné zapékací misky, se také snadno udržují a díky průhlednosti skla máte vše během pečení vždy pod kontrolou.


Vyberte si přesně takovou, kterou potřebujete. Některé zapékací misky mají navíc i víko. Pekáče a zapékací mísy Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.


Zapékací miska

Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. V této kategorii najdete kvalitní nádobí, hrnce, kastroly a pánve. Nádobí s keramickým povrchem Silargan, který je zdravý a neuvolňuje žádné toxické látky.


Dále zde také naleznete tlakové hrnce Silit pro zdravé, úsporné a rychlé vaření. Miska zapékací zvlněná z varného skla, průměr 1 výška cm. Miska je vyrobena z tvrdého boritokřemičitého skla, které je velmi odolné, jak mechanicky, tak i teplotně.


Zapékací miska

Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot. Zamíchat, dát péct do trouby a péct na to. Zapečená jídla jsou ideálním tipem na večeři v týdnu, kdy se vám po práci nechce dělat vůbec nic.


Recenze na pekáče a zapékací mísy. Skleněná mísa Moon BergHOFF bez poklice najde využití při pečení a zapékání do teploty až 2°C. Oceníte její tvar i držáky, které usnadňují manipulaci s mísou.


Zapékací miska

Mísa zapékací obdélníková 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky