úterý 31. března 2020

Ventilátor sencor sfn 9011sl

Free delivery and returns on eligible orders. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Součástí ventilátoru je i dálkové ovládání, takže můžete ventilátor ovládat pohodlně z pohovky. Pokud vám nestačí běžný letní ventilátor , funkce ochlazovače efektivně a energeticky úsporně ochladí okolní vzduch. Toto praktické zařízení promění horkou rozpálenou místnost v příjemné místo k. Stojanový a stolní ventilátor ve vysoce kvalitním provedení s pevnou základnou, díky které má velkou stabilitu. Nastavitelná výška přístroje je 6 1a 1cm. Vzduch síce dokonale nevychladí, ale aspoň príjemne osvieži a mierne ochladenie vám zjednoduší fungovanie počas teplých letných dní.


Sencor se stane vašim zachráncem během horkých letních dnů a nocí. Stačí jen zapojit do elektřiny a zvolit si jednu ze čtyř funkcí, kterými ochlazovač vzduchu disponuje. Súčasťou ventilátora je aj diaľkové ovládanie, takže môžete ventilátor ovládať pohodlne z pohovky.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Pre maximálne pohodlie je vybavený diaľkovým ovládaním (súčasťou balenia), ktoré je možné uschovať na zadnej strane. Ventilátor je vybavený umývateľným prachovým filtrom.


Ako zvlhčovač ozdraví znečistený. Počas letných dní aj nocí oceníte ochladzovače vzduchu Sencor. Vďaka niekoľkým rýchlostiam a režimom si nastavíte vhodné ochladzovanie podľa potrieb izby či kancelárie. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Ak vám nestačí bežný letný ventilátor , funkcia chladiča efektívne a energeticky úsporne ochladí okolitý vzduch. A hagyományos ventilátor funkció mellett hűtő és hidratáló funkciókat lát el, valamint ionizál is. Ha nem elég a szokásos nyári ventilátor , a hűtő funkció hatékonyan és energiatakarékosan hűti a környező levegőt.


Garanţie: ani Putere 110W trepte de viteză funcții. Sencor sa stane vašim záchrancom počas horúcich letných dní a nocí. Stačí len zapojiť do elektriny a zvoliť si jednu zo štyroch funkcií, ktorými ochladzovač vzduchu disponuje. Nyári ventilátorként, párásítóként, léghűtőként dolgozik.


A beépített ionizációs funkciónak köszönhetően friss eső utáni levegő hatását tudja kelteni. Zobacz inne Wentylatory przenośne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Hasonlítsa össze az árakat! SENCOR je tvrtka za potrošačke elektronske uređaje, osnovana u Japanu u kasnim šezdesetima te je stekla prestižan status u području audio tehnologija.


Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Je třeba počítat s tím, že je to jen ventilátor a ne klimatizace. Zpracování je slušné, není to z nějakých extra materiálů, ale že by to byla nějaká hrůza s nedobroušenýma odštěpkama plastů, to není. Takže spokojenost a design je opravdu super.


A távirányítóval kényelmesen állíthatod be mindhárom ventilátor működési sebességét, amelyek külön-külön is állíthatók.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky