pátek 6. března 2020

Tatramat eov 150

Tatramat eov 150

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW.


Tatramat eov 150

Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení.


Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné. Tatramat EOV 1od 25€ - Heureka.


Tatramat eov 150

Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika odběrných míst tepl. Free Shipping Available. Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným. Tai vieni populiariausių elektrinių ir kombinuotų vandens šildy.


Olcsó és akciós EOV1összehasonlítása. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Kedvezményes Bojlerek vásárlás.


Nagyon jó hatásfok és alacsony. Vysoce kvalitní smaltovaný povrch nádrže ohřívače a hořčíková a. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nyní přichází na trh s novinkou.


TATRAMAT Bojler EOV 1v akci. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV 1Tren který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový. Jako kombinovaný bojler se zatím nepoužívá je potřeba připojit na kotel pro topení.


Ohřev vody je nastaven termostatem na doporučené E ekonomický provoz - 60°C. Výrobce doporučuje kontrolu bojleru jednou za roky. Skladem náhradní díly pro bojlery s označením EOV 150. Teplé voda vždy připravena!


Zařizujete nebo rekonstruujete byt či dům a rozhodli jste se pro nový bojler? Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8° C. Výtokové trubky - Katalog Výtokové trubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky