úterý 6. listopadu 2018

Damaškové nože bazar

Sport - Damask noz bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Naše společnost se zabývá prodejem nožů. Zaměření především na damaškové nože , zavírací nože , kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox. Tieto luxusné nože nie sú doménou len mužov, ale taktiež aj šikovná gazdinka môže mať vo svojej kuchyni celú zbierku krásnych damaškových nožov, vďaka ktorým bude pre ňu varenie väčším potešením.


Veľmi pekný, ručne robený a vybrúsený nôž z prvotriednej nožiarskej ocele. Kožené púzdro je súčasťou. CENA: 6-€ - posielam na dobierku.


Damaškové nože bazar

Sekery, tomahawky, pláty damaškovej ocele na výrobu nožov. S35VN, délka cca 93mm (podle toho, jak se měří), hřbet 4mm, dutý výbrus, zesílená špička (u špičky plochý výbrus) Střenky 6AL4V titan a G1 střenka s framelockem cca 4mm, pod střenkou z G-je zafrézovaná 1mm titanová příložka, šířka. Krásné damaškové nože s certifikátem.


Není pro ně místo ani využití. Pardubický kraj Dohodou. Prodám damaškové nože a polotovary z damaškové oceli tež zvaný jako (damask, damašek, damascenská ocel či damast).


Damaškovou ocel svařuji ze až nástrojových ocelí tř 19xxx. Kvalitní svářkový damašek vyráběný starou. Všetky nože máme rozdelené do prehľadných kategórií, kde každý nôž je ľahko definovateľný či už ide o lovecké nože , sekery, vrhacie nože , poľovnícke nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože , damaškové nože , kuchynské nože , zatváracie nože , japonské nože , vojenské nože , japonské nože , bojové nože a mnohé ďalšie. Je pohlednou záležitostí pro každou sbírku.


Rukojeť má vinutí ze stříbrného drátu. Ostří sekery z nerezové oceli 420. Hlavní stránka Bazar zbraní Nože. Zobrazeno 0-inzerátů z 16. Všechny lokality Dohodou.


Damaškové nože bazar

Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky. Popis: Prodám nový nůž z damaškové oceli vyrobeny v Rusku firmou Okské nože.


Kapesní nože představují praktického pomocníka při běžném nošení, na cestách, dobrodružných výletech v horách a drobných opravách. Damaškové kapesní nože Damaškové , zavírací nože Browning. Pěkná kresba damaškové ocele. Nabízen je přesně ten nuž, co je na fotografiích.


Cena včetně pouzdra z pravé kůže. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízím k prodeji tento ručně kovaný nůž z damaškové oceli. Počet vrstev: 8V čepeli nože je zakovaný motiv medvěda. NOVÉ NEPOUŽITÉ S PLNOU ZÁRUKOU.


Bohužel se nám sešly dvě sady. Odběr ve Frýdku-Místku a okolí, případně možno zaslat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky