pátek 16. listopadu 2018

Drtič a lis na ovoce

Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Představujeme Vám dřevěný list na ovoce (moštovač). Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč.


Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození.

Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější a účinnější. Drtič na ovoce - litrů.


Tento drtič ovoce je vyroben z kvalitní kov. XL 2dílný set drtič a lis na ovoce a víno. Užijte si v pohodlí domova čerstvě vymačkanou šťávu s naší moštovací sadou!

Tato uživatelsky příjemná sada na lisování ovoce a vína vám umožní bez námahy lisovat vlastní šťávy na víno a jablečný mošt! Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky.


Ruční drtič – poháněn pákou, která díky ozubeným kolečkům přenáší sílu na drtící válce s hroty, vhodný pro menší objemy ovoce. Kombinovaný drtič a lis na ovoce. Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit, proto v této kategorii nabízíme nejenom lisy, ale i drtiče na ovoce.


Lis na ovoce (ruční) lze využít při výrobě moštů a vín. Lisy mají páku na obě ruce, což je konstrukční drobnost, ale v praxi neocenitelná výhoda při manipulaci s lisem. Nadrcené ovoce můžete dále zpracovat, nejčastěji se z něj dělá mošt. K tomu můžete použít lis na ovoce.


Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční, elektrický nebo drtič pro vrtačku. Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení.


Kvalitní České výrobky za skvělé ceny.

Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů.


Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisy na ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Základní rozdělení drtičů na ovoce : Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Zobrazit: Grid List Table.


Manuálně přenosný drtič na téměř veškeré ovoce a zeleninu. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno jako jeden stroj. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Kapacita je až litrů.


Před vložením ovoce do lisu doporučujeme ovoce či zeleninu nakrájet a nadrtit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky