středa 28. listopadu 2018

Dávkovač saponátu zabudovaný

Ponúkame Vám širokú škálu doplnkových produktov ako sú dávkovače saponátu. Vďaka zabudovateľnému dávkovaču saponátu už nemusíte mať pri dreze postavené nevzhľadné nádobky so saponátmi. Vyberte si z našej ponuky týchto elegantných pomocníkov a Váš drez získa celkom nový šmrnc. Objem nádoby 3ml a samozřejmostí je vrchní plnění. Určen do otvoru průměru - mm.


Dodací lhůta: - dní. Představte si kuchyňskou desku bez saponátů v nevzhledných plastových lahvích. Pro usnadnění práce a lepší využití místa na pracovní desce nabízíme dávkovače saponátu.


Naplniť ho môžete umývacím prostriedkom, saponátom, mydlom, sprchovacím gélom, telovým mliekom, olejíčkom apod. Prosím o rady ohledné výbéru. Určite budeme volit granitový dřez. Skvělý design za skělé ceny.


TESCOMA dávkovač saponátu CLEAN KIT 3ml, s místem pro houbičku. Zorganizujte si správne podmienky vo Vašej kuchyni. Aj taká drobnosť ako dávkovač na saponát nie je opomenuteľná.


Neustále vidíte nevzhledné plastové láhve od čistících prostředku na Vaší pracovní desce? Proto zde máme pro Vás dávkovače saponátu , které můžete zabudovat do pracovní desky či rovnou do kuchyňského dřezu. Jeden dávkovač dokáže ušetřit spousty místa.


Vynikající pro stylové uložení saponátu na kuchyňské lince. Vhodné do myčky, pumpičku v myčce nemyjte, v případě potřeby propláchněte horkou vodou. Velmi moderní a atraktivní dávkovač saponátu Aquasanita DQ-0v hranatém designu je dobrou volbou do každé současné kuchyně, ve které dominují jednoduché linie a pravoúhlé tvary. Zdravím všechny maminky, slečny a hospodyňky Pořizujeme komplet novou kuchyň, a už mám vybraný dřez i baterii a uvažuju nad dávkovačem saponátu se zapuštěním do dřezu. Dávkovače saponátu nerezové, hranaté, granitové.


Vhodný do umývačky, pumpičku v umývačke neumývajte, v. Tento moderní stylový doplněk vás zbaví otravných a nevzhledných láhví a zároveň vám umožní lépe využít místo na pracovní desce. Kúpte si tento štýlový dávkovač Franke. Je vyrobený v chrómovom dizajne s objemom 5ml s vrchným dávkovaním.


DÁVKOVAČ SAPONÁTU ALVEUS PAPUA KARTÁČOVANÁ OCEL. Objem dávkovače je 3ml a samozřejmostí je vrchní plnění. Silgranitový drez si majitelia vyberali tak, aby sa dobre vošiel do priestoru a zároveň s ním harmonizoval. Dopĺňa ho odkladacia plocha, nechýba zabudovaný dávkovač saponátu. V skrinke pod drezom sa nachádza systém na triedenie odpadu, naľavo potom vstavaná umývačka riadu.


Do nerezového dřezu můžeme udělat otvor na dávkovač nebo baterii, o průměru 35mm - tato služba je ZDARMA. Takto upravený produkt však nelze vrátit do dnů - jelikož se již jedná o úpravu produktu na zakázku. V naší nabídce naleznete důmyslné kartáče , které v sobě mají dávkovač saponátu ! Existujú dva typy dávkovačov saponátu.


Jeden je externý, ten si uložíte viacmenej tam, kde nájdete miesto, v okolí drezu. Druhým modernejším variantom je zabudovaný dávkovač saponátu. Nahraďte plastovou láhev saponátu za stylové, kvalitní dávkovače. Pohodlně využití Vám usnadní mytí nádobí.


Vážení zákazníci, objednávky stále expedujeme v běžných lhůtách standardním způsobem, e-shop funguje na 1. Vynikajúci pre štýlové uloženie saponátu a odkladanie špongie na kuchynskej linke. Blanco Yano dávkovač saponátu - chróm. Dodáva sa v chrómovom prevedení.


Nádobka na saponát je v plastovom prevedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky