úterý 13. listopadu 2018

Kráječ na knedlíky tescoma

Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Určeno pro snadné krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. V unikátní formě na knedlíky DELLA CASA připravíte snadno a rychle domácí houskové a bramborové knedlíky vařené v páře nebo v mikrovlnné troubě.


Knedlíky připravované ve formě DELLA CASA se nerozvaří, díky praktické vysouvací lopatce s ryskami je po uvaření z formy pohodlně vysunete a podle obtištěných rysek naporcujete na stejně silných plátků. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Rukojeť s očkem na zavěšení. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.


Krájecí struny jsou v kráječi na knedlíky umístěny tak, aby dokrajovaly knedlík až do konce. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu.


Podběrák na knedlíky lze zakoupit ve značkovém eshopu TESCOMA na. Každý měsíc něco navíc! Prohlédněte si nejnovější vychytávky, světové patenty a svěží nápady. Dopřejte si originální kulinářské i gurmánské zážitky s kuchyňskými pomocníky TESCOMA. Tescoma Kráječ na vejce PRESTO.


Pokud se domácí přípravě knedlíků vyhýbáte, s unikátní formou DELLA CASA se do nich můžete pustit bez obav! Hravě zvládnete knedlík houskový, bramborový, víd. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Elektrický kráječ na knedlíky , nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Nerezový kráječ na knedlíky Vám pomůže najednou nakrájet až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm.


Kráječ na knedlíky tescoma

Právě díky tomu je kráječ velice kvalitní pomocník, kterého si již tvoření domácích knedlíků nebudete moci dokázat představit. Univezální kráječ Handy je totiž opatřen snadno omyvatelným podnosem pro zachytávání nečistot. Struhadlo pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, rolá měkkých paštik, odnímatelný podnos na nečistoty, nerez ocel, vhodné do myčky Skvělý pomocník do kuchyně, který ukončí všechny vaše problémy s obtížně krájitelnými a tedy nevzhledně vyhlížejícími potravinami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kráječe na zeleninu a ovoce Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci. Máme pro vás kráječe jablek, strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky, plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Popis: Minimálně používaný.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích těsta hluboký dekor a těsto upečte. Kráječ není vhodný do myčky nádobí.


Kráječ na knedlíky je velmi šikovným pomocníkem při krájení knedlíků a jiných potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky