středa 21. listopadu 2018

Neoprenová deka pod sedlo

Westernová deka pod sedlo je silná deka. Jejím účelem je tvořit tlumící vrstvu mezi westernovým sedlem a koňským hřbetem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Podsedlové dečky a podložky pod sedlo. V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop.


Musí být pohodlná, prodyšná, odolná a adaptabilní s cílem nabídnout maximální komfort pro koně a. Vrchní materiál hrubě tkaný, spodní materiál umělý beránek. Super deka pod westernové sedlo ze zcela přírodního materiálu. Nelze prát v automatické pračce.


Výborně saje pot a rozkládá tlak. Deka má koženou výztuž na kohoutku, v oblasti páteře a oblasti fendrů. Neoprenová westernová podložka pod sedlo. Prodyšná páteřní část a otvor na kohoutek. Sháním děcku pod westernové sedlo , koníkovi leží na kohoutku tak aby se mu zvedlo.


Ideální podložka pod navajo. Syntetická guma uvnitř deky zajišťuje dobré rozložení tlaku. Otvory na hřbetu deky zajišťují prodyšnost.


Prodám drezurní sedlo Kentaur Kalypso, posedlí 15”, komora TOP stav, málo ježděné! Tento model je narozdíl od Elektry více kontaktní, posedlí je středně hluboké, čili umožňuje lepší vedení sedem, člověk tam “nesedí nehybně zapasován”. Oba materiály jsou prodyšné a předcházejí přehřátí. Zpevnění v oblasti podbřišníku, mírné vykrojení na kohoutek, anatomický tvar. Tvarovaná podložka Brad Ren´s pod westernové sedlo z priedušného materiálu potiahnutého plsťou.


Velice kvalitní, neoprenová , prodyšná deka šetrná ke koňskému hřbetu. Deka je omyvatelná a vyhodou je, že dobře drží sedlo díky protiskluzovému materiálu. Výplň je z paměťové pěny.


Tloušťka 8cm Délka po hřbetu je 80cm a šířka celé deky 78cm Jen jednou na koni při obsedani. Robustní a kvalitní materiál, trvanlivé zpracování. CZCO Deka westernová neoprenová Barva: růžová.


Perfektní deka pro intenzivní používání. Chytří nakupují na internetu z pohodlí domova, ušetří čas i peníze. Sháníte deky na koně za rozumnou cenu?


Deky na koně a mnoho dalšího za super ceny. Více nehledejte a nakupujte výhodně přes náš vyhledávač zboží! Pánske rajtky Pikeur Liostro, veľ.


Nová westernová deka od HKM, tlumí nárazy, má kožešinový vzhle vnitřní silnou filcovou vložku cca 15mm, teddy podšívku. Podložky pod sedlo westernové. Na podložku dále sedláme obvyklým způsobem.


Pokud se koník při práci opotí, hřbet pod podložkou má mokrý, asi tak stejně jako pod podbřišníkem … podložka pot nevstřebá. Sice vyzkoušeno zatím jen 2x, ale za ty peníze palec nahoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky