pátek 16. listopadu 2018

Nerezová konev na mléko 25l

Víko konve gumové - přepravní. Konvice na mléko nerez l. Nerezová konev dojicí, litrů. Dojící konev na mléko nerezová objem l - antikorová mlékárenská konev na dojení mléka leštěná s uchem. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Prodám nerezovou konev na mléko o objemu 25l s mechanickým víkem.


Osobní převzetí ve Veselí nad Moravou, okr. HLINÍKOVÁ KONEV NA MLÉKO 25l za 10Kč. Tato nabídka od prodejce Dencabyla archivována dne 21. Konev na mléko plastová ECO. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 10Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodonín nebo zaslání přes PPL (149Kč).


Ideální pro přepravu nebo skladování mléka, jídla, tekutin atd. Dojící technika, nerezová konev na mléko , leštěná, objem litrů. Hmotnost konve kg. Rozměry: objem l, pr.


Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dostupnost na prodejná. BRUSKA na nože Skanslib s vodní lázní proti spálení ostří s adaptérem na nastavení sklonu břitu nože. Jednoduché broušení zvládne i amatér.


Nabízím hliníkovou konev 25l nebo na kg. Jedná se o sběrnou konev na mléko , která je zachovalá. Pohodlně ho tak přenesete domů.


Můžete přenášet také polévku, sbírat borůvky, rybíz. Materiál: nerezová ocel. Ostatní nerezové nádobí, nerezový kávovar, nerezová konev na mléko , nerezová likérka, nerezový mlékovar, nerezový šunkovar, vědro nerezové. Stará nerezová malá konev na mléko. Plechová konev na mléko Living Nostalgia je součástí kolekce Living.


Vhodná k dojícímu zařízení pro krávy NK1. Chladící tank na mléko MPV10 dojení Skladem. Elektrické ohradníky FARMER CZ s. Popis: Hliniková konev na mléko nebo med. Byla používána pouze na mléko , zachovalý stav,prodává se s gumovým deklem , značena 25L Mlékárna Hranice.


Dohodou Frenštát pod Radhoštěm. Výška 52cm obsach 25litrů. Inzerát byl odebran z oblíben. Stabilní konstrukce, snadné čištění, bez měřítka.


ALFA-Laval za 70-Kč, ostatní kus po 50-Kč. Plechový komplet na odstředivku na mléko je za 1. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky