pátek 9. listopadu 2018

Dřevěná miska na jídlo

Z našich dřevěných misek můžete zobat dobroty, jíst z nich horká i studená jídla, ukládat do nich klíče, drobnosti na kancelářském stole, ale stejně tak bude dřevěná mísa působit krásně jen jako dekorační prvek v interiéru. Pořádný kus masivu, jedinečná kresba dřeva a odstín, který se mění s každým dalším stolováním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zhotovujeme i na objednávku. Jdi na obsah Jdi na menu. Regenerované skořápky kokosového ořechu můžete využít jako originální přírodní misky na jídlo , polévky, cukrovinky, občerstvení, ale také třeba na knoflíky, kancelářské sponky, či jako dekoraci. Miska z kokosu je ručně broušena a leštěna do hladka z vnější i vnitřní strany.


Dřevěná miska buková - ø cca. Miska je ošetřená olejem, proto se nemusíte bát, že byste ji jídlem nějak zašpinili nebo zničili. Věnujte misce extra péči a umyjte ji hezky ručně.


V myčce na nádobí by vám časem mohla začít „chlupatět“. Je ekologické, snadné na údržbu a navíc vypadá stylově. Misky na klubka, Katrincola yarn. Když o misku budete pečovat, bude vám s radostí sloužit mnoho let.


Ve středních a menších dřevěných miskách můžete podávat ovoce, ořechy nebo sladkosti. Velké můžete použít třeba na salát. Skvělý dárek pro svatby, narozeniny, výročí nebo jen tak pro radost. Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu.


Vyberte si z nabídky porcelánových, skleněných, dřevěných či plastových mís a misek přesně takové, jaké potřebujete pro příjemné servírování a uskladnění potravin. Možná budu za černou ovci, ale misku na jídlo nepoužívám. Je perfektní také na uložení hracích kostek aby byly během hry pěkně na jednom místě.


Díky průměru tak akorát na dlaň se obsah z misky pohodlně vybírá a kostky (nebo různé žetony) jsou tak vždy jednoduše přístupné. Praktická stylová pomůcka, která se. Sistema MICROWAVE Miska na jídlo 25l.


Otevřený odvzdušňovací ventil umožňuje ohřev pokrmů s nasazeným víkem a tím zabraňuje zašpinění mikrovlnné trouby vystříknutím ohřívaných potravin. Díky této stylové misce se i obyčejné jídlo může stát neobyčejným zážitkem. Ideální na servírování ovoce, sladkostí, oříšků a podobně.


Kulatá miska z olivového dřeva. Jednoduchý elegantní design. Hodí se do klasických i moderních interiérů. Můžete v ní servírovat jídlo , mít ji na stole jako misku na ovoce, či ji použít jako součást výzdoby. Je velmi snadno udržovatelná, vyřezaná z jednoho kusu dřeva v italské dílně Arte Legno Spello.


OOhh miska na jídlo Mango Wood White. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky