pondělí 26. listopadu 2018

Nože böker magnum

Aktuální volba obsahuje 1položek. Najdete zde velký výběr nožů ze všech kategorií, např. Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. Dizajn nožov sa navrhuje v nemecku, ale samotné nože sa vyrábaju v zámorí.


Magnum ponúka za svelé ceny široký sortiment vreckových nožov, zatváracích nožov, pevné nože a dýky, vyskakovacie nože , športové nože , vrhacie nože. Vždy velmi dobří jsou i nyní a Boker je dnes vedoucím celého nožířského komplexu, kde jsou ochotni zkusit nové. Ostří je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli 440.


Spear Point je kombinovaná. Před případným zavřením nože chrání pojistka Linerlock. Rukojeť tvoří tenké kovové. Spona pro uchycení v kapse, která zabrání ztrátě Vašeho nože je u tohoto nože samozřejmostí. Tělo je z hliníku a ostří nerezová ocel 44 tato kombinace dělá z nože při Vašem.


Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia. Nůž je vybaven klipem a otvorem pro šňůrku. Už roky zachováva sériu Gill Hibben, jedná sa o umelecké zberateľské nože. Unikátnu sériu tvoria nože Kalašnikov.


Pevný - Jungle Devil a zavírák Damašek Bone. This feature is not available right now. Please try again later. Koncepcia nožov prebieha v meste Solingen a samotný dizajn, konštrukcia a výroba sa realizuje v zámorí.


Nože böker magnum

Magnum ponúka širokú škálu nožov zo všetkých kategórií, od tradičných vreckových nožov po poľovnícke nože až po moderné nože. Nože s pevnou čepelí, zavírací nože , kuchyňské nože a stojany si díky výjimečné kvalitě. V obchode Lamnia nakúpite fínske nože Puukko, EDC nože a lovecké nože.


Záchranářské nože Magnum jsou plně funkční a připraveny k použití, avšak nejsou určeny pro každodenní náročné použití profesionálních záchranářů. Naše prodejna v Olomouci je otevřena pouze pro výdej objednávek z e-shopu! Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Nože böker magnum

Böker - Magnum 01BO400. Značkový outdoorový nůž typu bowie s rukojetí z vrstveného dřeva. V ceně hnědé kožené pouzdro s kapsou a brusným kamenem. Všechny nože jsou vyrobeny z nejlepších, odolných materiálů a budou nepostradatelným pomocníkem doma, v dílně. Nože tejto kvalitnej značky sú skvelou voľbou nielen pre lovcov, poľovníkov a milovníkov kempingu.


Tak ako aj nože do prírody, aj tieto sa vyznačujú skvelou kvalitou a výborným prevedením. Nôž skvelo sadne do ruky. Po otvorení sa sám zaistí. Ze Solingenu tedy pochází pouze koncept daného nože.


Nože böker magnum

Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce TOP produkt Typ. Vrhací nůž (5) Výrobce. Boker offers knives made in Solingen and knives from all over the world.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky