čtvrtek 15. listopadu 2018

Hladítko

Výměnný mechanizmus umožňuje rychlou a snadnou výměnu. Dřevěné hladítko , vhodné pro přímé nanášení jemných omítek, lepidel, štuků nebo k hrubému srovnání natažené omítky. Hladítko plast oblé zuby- Vystaveno. Profi hladítko na bezprostřední nanášení, k hrubému srovnání a vyhlazování omítky, malty a lepidel. Chyba při zobrazení zboží.


Hladítko

Filcové zednické hladítko 2x 1mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Video postup na sprvnou pokládku vnitřní dlažby a obkladů v koupelně.


Tělo je vyrobeno z tlakově litého vyztuženého hliníku a je pevně připojeno k podložce z pěnové. Ostrie je perfektne vytvarované, je vyrobené z prvotriednej tvrdenej nerezovej ocele. Výhoda tohoto hladítka spočívá především v měkkém břitu, který umožňuje natáhnutí v tenké souvislé ploše. Zaoblené a přizvednuté konce zajišťují, že hladítko nezanechává rýhy. Kupte si hladítka za minut!


Hladítko

Hodnocení produktu:. Narozdíl od hladítek s rubenem nebo latexem nekopíruje tolik podklad. Nakupte brusné mřížky a hladítka za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí brusné mřížky a hladítka po celé ČR spolehlivě a bezpečně. G-1) nerezový, kyselině odolný plech tl.


Používa sa najmä na nanášanie. EET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Profesionální hladítko se zesíleným plechem a vyztužením téměř po celé délce nerezového listu využijete k aplikaci lepidel, štukových omítek nebo stěrek. Mřížka brusná slouží k broušení a vyhlazování sádrokartonů, stěrek či tmelů.


Připevňuje se na speciální hladítko , které má svorky pro upevnění. Zrnitost 8 velikost 1x 2mm, balení po ks. Skladem Expedice do hodin. Z naší široké nabídky hladítek si vybere i ten nejnáročnější zákazník.


Dodání nyní vlivem nouzového stavu prodlužuje na až dní. Děkujeme za pochopení 1Kč POZOR! Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Vyberajte si Murárske náradie podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Je vhodné pro uhlazování různých omítek a stěrek. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Doprava od Kč Rychlé info. Váš dodavatel barev, laků, nátěrů a všech potřeb pro malování a lakování po internetu z pohodlí domova. Nabízíme široký sortiment barev a laků, štětců, válečků a ostatních potřeb, kvalitní i levné barvy, pravidelenou akční nabídku.


Hladítko

Možnost objednání zboží v e-shopu, nebo návštěvy jedné z našich specializo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky