pátek 23. listopadu 2018

Protiskluzová podložka pod koberec

Protiskluzová podložka pod koberce chrání proti jeho posunu, krčení a zpevňuje koberec , běhoun na hladkých površích. Podložku koberce dáváme přibližně pod plochy koberce. Tato podložka Vám zaručí zvýšení přilnavosti koberce k Vaší podlaze. Může se položit jak na lino nebo plovoucí podlahu, tak na koberec. Rozměr podložky pro Vás vybereme podle rozměru koberce, který objednáváte, abyste nemuseli nic řešit.


S protiskluzovou podložkou pod koberec se nemusíte bát vůbec ničeho.

Nejen, že se koberec nebude posouvat a vlnit, ale každý krok bude bezpečný. Navíc podložky pod koberec poskytují komfort při chůzi. Zajišťují udržení tepla i zvukovou izolaci. A koberec vám pak déle vydrží. Pokud tedy chcete na něčem ujíždět, zvolte detaily, jako je právě taková podložka.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvole. KVALITNÍ PROTISKLUZOVÉ PODLOŽKY POD KOBEREC Zajistí vaši bezpečnost a postarají se, aby ani vaše dítě neuklouzlo na kusovém koberci Vyberte si podložku přímo na míru. Brání klouzání koberců na hladkém nebo kluzkém povrchu, zajišťuje lepší tepelně-izolační vlastnosti, než by měl samotný koberec , a tlumí zvuk kroků.


Kromě jiného rovněž tato protiskluzová podložka pomáhá zabránit deformaci tvaru koberce.

PRotiskluzová podložka se pokládá na volno mezi koberec a podlahu pod ním. Jedná se o gumovou mřížku, která skvěle udrží koberec na svém místě. Kromě toho podložka také zvyšuje nášlapnou vrstvu koberce, a tím maximalizuje komfort při došlapu. Plyšový Koberec Excluziv Stříbrný. Hodnocení produktu:.


Lze ji použít na všech typech podlah;. Rozlučte se s klouzajícími koberci a zvyšte bezpečnost ve své domácnosti. Přinášíme Vám unikátní a efektivní řešení protiskluzové podložky pod koberec.


Od teď se nemusíte bát, že zakopnete o koberec nebo že se na něm uklouznete. Podložky dokonale uchytí každý koberec na jakémkoliv povrchu. Rovněž tato protiskluzová podložka pomáhá zabránit deformaci tvaru koberce. Praktické protiskluzné podložky Vás ochrání před uklouznutím ve vaně nebo sprchovém koutu, jiné zabrání aby Vám ujel na hladkých parketách kobereček pod nohama.


Každá podložka má garantovanou životnost po celou dobu životnosti vašeho nového koberce instalovaného společně s podložkou. Podložka musí být však instalovaná v doporučených prostorech. Můžu po pár letech vyhodit koberec a použít podložku pod stávající koberec ? Toto je na zvážení dle stavu podložky. BEZ BPA - bezpečné pro Vás i Vaše dítě.


Pro POHODLNĚJŠÍ KRMENÍ.

PŘIPEVNĚNÍ POMOCÍ JEDINÉHO KLIKNUTÍ. Nejen, že ulehčí práci například při vysávání, ale navíc také zabrání nebezpečnému uklouznutí. Při nákupu online na JYSK. Klikni a vyzvedni – Zdarma. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu.


Každá podlahová krytina má příslušný podkla který je možno použít pro zvýšení komfortu, tepelné a zvukové izolace nebo dokonce bezpečnosti. Metrážový koberec : změkčovací podložky Proflooring. Kusový koberec : protiskluzová podložka. Laminát: podložka Arbitron.


Vinyl: Dream Tec podložka pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky