pondělí 19. listopadu 2018

Dóza na mouku skleněná

Dóza na mouku skleněná

Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost.


Skleněná dóza na suché potraviny Kilner l. Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku , dózy na cukr, dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin. Filtrovat v nabídce můžete podle objemu dózy, který potřebujete, podle počtu kusů krabiček na jídlo, pokud sháníte celou sadu, podle možnosti zavakuovat uložené potraviny a samozřejmě podle barvy, která se hodí do vaší kuchyně. Kitchen Craft - dóza na mouku Living Nostalgia, krémová (Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.) Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně. Jedinečný retro design doplní vzhled každé kuchyně v tomto stylu.


Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled. Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů.


Dóza na mouku skleněná

Protože skleněná dóza je průhledná, včas si můžeme všimnout případných nevítaných hostů, jako jsou červi či brouci. V této chvíli stačíme mouku vyhodit dříve, než ji například přidáme do jinak již hotové omáčky jako zahušťovadlo, takže zamezíme zbytečným větším ztrátám surovin. Dózy na mouku najdou využití i ve vaší domácnosti. Nespornou výhodou skleněné hermetické dózy LINA 1ml je použitelnost prakticky na všechny potraviny, ať už je to koření, těstoviny či cukr. Vysoká dóza z čirého skla Brabantia je ideální pro uchovávání dlouhých těstovin jako jsou špagety či makaróny, využít ji však lze například na mouku či luštěniny.


Díky silikonovému těsnícímu kroužku na víku vydrží skladované potraviny déle čerstvé. Nacházíte se v kategorii Skleněné dózy. Naleznete zde skleněné dózy využitelné pro uchovávání nejen různých druhů potravin. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu.


Dóza na mouku skleněná

Home Board Windows Server Decorative Boxes Home Decor. Dóza na mouku, skleněná. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo. Popis: Viz foto, nové, nikdy nepoužité. Tato máslenka je velmi praktická, je totiž vhodná také do myčky na nádobí. Aukce 1Kč s dopravou 2Kč. Stará plechová dóza na žitnou kávu.


Vyzvednutí v prodejně ZDARMA. Speciální dózy a skleničky uchovají koření správně a navíc pěkně na očích. Při vaření hned budeme vědět, kam sáhnout. A to jak pro základní koření, tak i pro různé speciality.


Praktické jsou například otočné stojany na kořenky. Celková hloubka bez ucha cm. Box UH piknik VINTAGE ASS. Jedná se o ruční výrobu, rozměry mohou být nepatrně odlišné.


Dóza na mouku skleněná

Rádi vám poradíme s výběrem. DKB Household UK Limited Jamie Oliver dóza na koláč vintage stylu. Vroubkovaná skleněná dóza s těsnícím keramickým víčkem.


Spodní strana dózy má provázkový oplet. Dózu využijete na cukr, sůl, mouku , sušenky, müsli. Můžete je využít ke skladování, uchovávání sušených či nakládaných potravin, zavařenin a marmelád.


Budoucí novomanžele potěší naše široká nabídka svatebních skleniček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky