čtvrtek 22. listopadu 2018

Kvasná zátka skleněná

Kuchyňské teploměry) Hodnocení produktu:. Skleněná kvasná zátka - vyrobeno ze skla o průměru mm. Zasahují do otvoru v gumových zátkách pro demižóny. Kvasná zátka je z poloviny naplněna vodou nebo jiným sanitačním.


Tato zátka se používá pro kvašení vína či ovoce přímo v demižonu. Dvoukomorová kvasná zátka (bez těsnění). Horní průměr gumové zátky je cm.


Průměr skleněné trubičky je cm. Pro fermentační proces například při domácí výrobě piva nebo vína potřebujete kvasnou zátku. Jelikož se však jedná o levný výrobek, který se dá pořídit doslova za pár korun, je lepší koupit si profesionální produkt, který dlouho vydrží a je stoprocentně funkční než se spoléhat na amatérskou práci. Kvasné zátky sú riešením problému izolácie muštu a vína od neželaných baktérii a vôní z okolitého vzduchu počas alkoholového kvasenia, ale i neskôr keď kontakt vína so vzduchom môže negatívne ovplyvniť kvalitu vína.


Zátky na lahve, různé nálevky a další podobné nápojové potřeby jsou v této části naší nabídky. Jsou zde například i speciální zátky na lahve se šampaňským, praktické zátky s otvírákem na víno, ale také třeba i vytahovače korků z lahve. Umožňuje únik kvasných plynů z kvasné nádoby, ale neumožní přístup vzduchu dovnitř.


Máme jak plastové, tak skleněné kvasné zátky. Predaj vinárskych potrieb online. Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Zátka kvasná s tubusem se kuličkami. Zároveň se víko může používat při kvašení. Vyrobena ze skla SIMAX. Uzáver - zátka na hrdlo demižónu pre kvasenie vína. Materiál: sklo, gumová zátka.


Fermentačná zátka – trubica – naplnená vodou zabraňuje prístupu kyslíka a zároveň umožňuje pravidelnú extrakciu oxidu uhličitého, ktorý vzniká v priebehu kvasenia. Vhodná nádoba na kvašení je skleněná nebo plastová, která se dá zašpuntovat kvasnou zátkou. Ta zaručuje to, že oxid uhličitý se dostává z lahve ven, ale vzduch se nedostává dovnitř. Jak už jsem psal výše, kvasnice dělají alkoholové kvašení jen v případě nedostatku kyslíku. Aukro Dům a zahrada Zařízení Sklo Ostatní.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár po. Vzhledem k tomu že prodáváme krmiva pro zvířata, je naše prodejna otevřena, můžete si přijít nakoupit! Zobrazit více produktů.


Skladem (ks) Značka: Karel Bláha. Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť. Použiť aktuálnu polohu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky