pátek 16. listopadu 2018

Kvs moravia 9103

Kvs moravia 9103

Flammable fluids should never be used to fire up or increase the heat output of the cooker. Do to burn waste in the cooker, use only recommended fuel types. Its spacious firebox can be easily adjusted for summer or winter operation (removable top grate). One of many other advantages is the variability of connections to a chimney.


Vyrábíme a dodáváme taky celou řadu příslušenství a doplňků pro domácí. Tento sortiment vyrábíme v současné době v osmi typových řadách. Je natolik výkonný, že může. PRESENTATION OF PRODUCTION.


We manufacture a wide range of range cookers, stoves and boilers, which we supply to wholesale and retail networks in the Czech Republic under the brand name KVS MORAVIA. Tento sporák je dobře využitelný k vaření, pečení a vytápění místnosti, ve které je umístěn. Na tem štedilniku lahko izberete med železno in steklokeramično kuhalno ploščo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Produkty KVS Moravia na jednom místě - Heureka. Kompletní informace o produktech značky KVS Moravia - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Sporák KVS MORAVIA na pevná paliva je dobře využitelný k vaření, pečení a vytápění místnosti, ve které je umístěn.


Má vynikající pečící schopnosti, což. KVS MORAVIA se ponašajo z modernimi dizajni, paleto različnih barv ter velikim razponom širin od: 32. Tento typ propojuje výhody krbových kamen a sporáku, protože kromě vaření, pečení a vytápění okouzluje tím, že je možné vidět i plápolající oheň přes prosklená dvířka topeniště. Ke stažení KVS Moravia je přední český výrobce kotlů, kamen a sporáků na pevná paliva.


Topeniště umožňuje použití dřevěných polen o délce do 3mm a průměru do 1mm. Sporák má již ve standardním provedení vývody kouřových zplodin pro napojení na komín – ze zadní stěny nebo z plotny. Rozmerné ohnisko možno ľahko prestaviť na letnú alebo zimnú prevádzku. Na vsaki strani štedilnika na drva KVS MORAVIA je možnost priklopa zadaj, na strani, ali na plošči štedilnika. Toto je dané vlastnosťami použitých materiálov a robustnou konštrukciou, o čom svedčí aj celková váha 1kg.


BORDÓ, chromové doplňky, šiře sporáku na tuhá paliva je 81cm. Provedení kouřovodu (horní,zadní,boční) levá - nebo pravá strana. Tradiční kuchyňský sporák na tuhá paliva určený k vytápění, pečení a vaření bude praktickým doplňkem v každém interiéru. Materiály použité pri výrobe tohto typu sú podobné v porovnaní s ostatnými typmi spotrebičov KVS MORAVIA. Kč,doprava v ČR ZDARMA,hmotnost 1kg, výkon 6. Charakteristické vlastnosti.


Možnost napojení na komín. We currently produce this assortment in eight type series. We also manufacture and supply a whole range of accessories and attachments for solid-fuel household appliances. Rozměrné topeniště je snadno přestavitelné na letní či zimní provoz (vyjímatelný horní rošt). Dvířka trouby jsou vybavena teploměrem.


Smo družinsko podjetje, ki že let opravlja servis štedilnikov na drva oz. Ker je povpraševanje po teh štedilnikih še vedno veliko in ker so naše dosedanje stranke z njimi izredno zadovoljne smo se odločili, da jih zopet ponudimo na našem trgu. KVS - MORAVIA proizvajalca KVS EKODIVIZE iz Češke.


Sporáky na tuhé palivo) Hodnotenie produktu:. The KVS MORAVIA appliances work on the principle of combustion of solid fuels: lignite, wood an at present, also an environmentally-friendly fuel – wood briquettes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky