středa 14. listopadu 2018

Dřívkáč 4heat

Get without the ads. Skip trial month free. This video is unavailable. Romantika při pohledu do plamínků olizujících nádobu s čajem a praskání dřeva se nedá ničím nahradit.


Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel). NOVÁ ještě menší verze oblíbeného dřívkového vařiče! Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. I přes opravdu minimalistické rozměry si zachovává výborné vlastnosti hoření, díky komínovému efektu.


Nově lze tuto verzi použít také pro další typy paliv jako je tuhý líh, případně hořlavý gel - kde. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Tak tohle je nejnovější hračka.


Ohňová krabička neboli dřívkáč vlastního návrhu, teda skoro vlastního. Hodně jsem se totiž inspiroval dvěma dřívkáči – 4Heat Stove v. Jak je vidět, není to kvádr, ale jehlan. Skládá se ze čtyř bočnic a dna. Nepostradatelný doplněk pro DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Savotta Grumpy Stove - vařič dřívkáč Stejný jako Happy jen je trochu nevrlý a zamračený. ALB Vařič dřevo-plynový DŘÍVKÁČ NEREZ.


Foto: Zde mi jako dřívkáč posloužil termohrneček, celkem funkční, nicméně. Univerzálny turistický varič 4HEAT Stove prešiel vývojom a teraz Vám môžeme ponúknuť jeho druhú modernú verziu z nového ešte odolnejšieho a ľahšieho materiálu (nerezová oceľ). Pro opečení buřtů na ohni nebo uvaření vody v ešeusu tak nemusíte rozdělávat velký oheň, dřívkáč vám naprosto postačí. Díky svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti dřívkový vařič 4HEAT Stove v. Ano, lze z něj udělat velmi efektivní vařič dřívkáč.


Ač technicky domakaný, dřívkáč. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Ešte menšia verzia obľúbeného dřívkového variča. Aj napriek naozaj malému rozmeru si zachováva výborné vlastnosti horenia, vďaka komínovému efektu.


Túto verziu možno použiť aj pre ďalšie typy palív ako je tuhý lieh, prípadne horľavý gél. I přes malé rozměry si zachovává výborné vlastnosti hoření díky komínovému efektu. Je pohodlnou alternativou pro rozdělání ohně v přírodě, aniž byste potřebovali ohniště. Kód zboží: JUBO-4H skladem.


Dřívkový vařič 4HEAT Stove v. Outdoorový vařič Forest z nerezové oceli. Oblíbený turistický vařič, který umožňuje snadné vaření na otevřeném ohni bez nutnosti zakládat ohniště. Jediné, co Vás bude zdržovat je nasbírání větviček pro rozdělání ohně a přikládání Pokud se ne. Ovšem moderně a bezpečně.


Můžete ho variabilně použít pro několik druhů paliv, ať už gel, tuhý líh nebo dřevěné klacíky, pro které je primárně určen. Palivo najdete skoro všude a nebude vás nic. Tyto stránky používají soubory cookie.


Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky