pondělí 19. listopadu 2018

Mikrovlnná trouba pravé dveře

Dveře s panty na pravé straně-mikrovlnka. Dobrý den potřeboval vědět jestli se dělají mikrovlné trouby s otevíráním dveří na pravou stranu. Absolutně nesehnatelné, v kategorii klasika za pár kaček. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm.


Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile.


Tato mikrovlnná trouba je dodávaná se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, takže si můžete zdravě připravit různé druhy potravin, například brambory a zmraženou rybu, nebo zeleninu najednou a bez jediné kapky oleje. Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFR634GSnabízí mikrovnné vaření a rozmrazování. Barevný TFT displej zajistí přehled a dotykové ovládání jednoduché a rychlé nastavení hodnot. Díky přednastaveným automatickým programům bude vaše jídlo perfektně připraveno.


Nastavíte pouze program a zadáte váhu a stupeň výkonu. Mikrovlnná trouba dále nabízí cookControl automatických pr. Výrobky pořízené prostřednictvím těchto webových stránek budou doručeny do České republiky.


V případě, že byste chtěli, aby bylo Vaše zboží dodáno do jiné země, v níž Electrolux působí, je nutno objednávku provést na stránkách dané země. Vyčistěte dveře a zkontrolujtenepoškozenost povrchu trouby. Přesměrujte přijímací anténu rádia nebo televize.


Přesuňte mikrovlnnou troubu dovětší vzdálenosti od přijímače. Připojte mikrovlnnou troubu do jiné zásuvky tak, aby byla mikrovlnná trouba a přijímačna různých elektrických obvodech. Trouba disponuje programy pro přípravu domácích pokrmů, které vám usnadní ohřívání a přípravu jídel. Oceňujeme jednoduchost obsluhy i pohodlnou následnou údržbu.


Nerezový čelní panel Nemáte moc času, ale chcete mít jídlo teplé? Vaření s touto mikrovlnou troubou je rychlé, nenáročné a energeticky úsporné. Prodám větší množství kuchyňských spotřebičů, nádobí a barovou židli.


Moderní nerezové provedení napomáhá. Něco je nové, něco použité. Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W. Elektronické dotykové ovládání. Dotykové otevírání dveří.


Funkce rozmrazování, dětský zámek, digitální časovač. Celkový objem mikrovlnné trouby dosahuje l. Vnitřní stěny jsou nerezové se Supersize pečící plochou. Maximální mikrovlnný výkon je 8W.


Desková konstrukce s dřevěným rámem, výplň z děrované dřevotřísky, kvalitní 3D fólie v žádaném a velmi pěkném dekoru. A díky rovnoměrnému ohřevu není nutné použít otočný talíř. Její ovládání je zajištěno mechanickými voliči. Ovládání je proto velmi příjemné a jednoduché, všechny požadované funkce nastavíte pomocí dvou otočných voličů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Samostatná horkovzdušná trouba AKP 4IX s kruhovým topným tělesem v designu ACTUAL, který se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem. SieMatic, levitující spodní skříňky, osobitý design, kvalitní materiály, smysl pro detail. Rámová konstrukce z MDF s kvalitní fólií v žádaném a velmi pěkném. Výplň je poskládána z panelů z MDF ve stejném dekoru a bílého matného skla tl.


Zasklení bez zasklívacích rámečků působí velice estetickým dojmem. Dveře lze osadit jak do stávající ocelové zárubně v české normě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky