úterý 27. listopadu 2018

Penzion dolní morava králíky

Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním. Je situován přímo mezi dvěmi lyžařskými středisky u Slona a Větrný vrch s nádherným výhledem do údolí a na okolní dominanty. Náš rodinný penzion nabízí apartmány pro páry i rodiny. Větší apartmány jsou mezonetového typu.


Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny televizí i WiFi. Celkovou kapacitu penzionu tvoří apartmánů s 26. Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE.


Staré město pod Sněžníkem km. Králíky km Malá Morava 8. Couples in particular like the location – they rated it 9. Surrounded by the countryside in the small village of Cerveny Potok, 3. Penzion Heřmanice has been welcoming Booking. There are barbecue facilities and a children’s playground on site. Dolní Morava penzion hotel chata ubytování na horá. Poskytneme Vám standardně vybavené a cenově dostupné ubytování, které zajistí Vaše maximální pohodlí.


Nabízí jedinečnou příležitost sloučit komfortní ubytování se. Vyberte si z více než penzionů - najdete hodnocení, fotky, ceny, vybavenost a přímé kontakty. Ubytovací … Celý popis.


Polopenze zahrnuta v ceně. Nebudete chtít, aby Vaše dovolená skončila. Díky vlídnému přístupu personálu a útulným pokojům, se cítíme být penzionem rodinného typu. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta zážitků.


TURNAJ V LÍNÉM TENISE odkládá. Svou polohou a příjemnou atmosférou je vhodný především pro rodiny a přátelé. Wellness hotel Vista Velká Morava 46.


Kromě komfortního ubytování nabízí penzion vlastní wellness centrum. Králického Sněžníku, jehož. Vytvořilo studio ZeroIT. Máme dvou až čtyřlůžkových pokojů a restauraci. Svým hostům nabízí příjemné a pohodlné ubytování a vynikající kuchyni ve vlastní vyhlášené restauraci.


Stezka v oblacích je od nás vzdálená jen km. Můžete ji vidět rovnou ze zahrady. V blízkosti penzionu stojí zastávka autobusu a skibusu, samoobsluha, restaurace, diskotéka a čajovna. Parkování u penzionu je zajištěno. Kromě pohodlného ubytování nabízí apartmán i posezení na zahradě.


Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce. Okolní příroda Vás přímo volá na turistiku, pěšky i na kole s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky