pondělí 26. listopadu 2018

Skleněná miska hranatá

Hranatá skleněná miska s moderním designem, průměr 1cm. Miska Banquet STB cm. Skleněná miska o průměru 20cm je vyrobena z čirého, hladkého skla a svým tvarem.


Skleněná hranatá mísa je vyrobena z odolného čirého skla, po strannách vroubkovaný design. Moderní a neobvyklý hranatý tvar.

Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba (lze mýt v myčce na nádobí). Mísa skleněná na nožičkách křišťálová čtvercová hranatá broušená. Dvoustěnná skleněná miska DOBLO 2ml je vhodná pro podávání studených i teplých pokrmů, má dvojité stěny a mezi nimi je vytvořené vakuum se skvělými termoizolačními vlastnostmi.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skleněná moderní skleněná miska se zajímavým tvarem z prvotřídního čirého skla. Rozměr dna je 4xcm.


Hranatá miska je vyrobena z kvalitního čirého skla a svým zaobleným provedením s vyvýšeným okrajem se perfektně hodí na každý jídelní stůl.

Jednoduchý a přesto elegantní vzhled skvěle doplní Vaše stávající nádobí v. Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu. Vyberte si z nabídky porcelánových, skleněných, dřevěných či plastových mís a misek přesně takové, jaké potřebujete pro příjemné servírování a uskladnění potravin. Skleněná mísa Moon BergHOFF bez poklice najde využití při pečení a zapékání do teploty až 2°C. Oceníte její tvar i držáky, které usnadňují manipulaci s mísou.


V balení navíc najdete silikonové chňapky pro bezpečné uchopení. Díky různým rozměrům lze misky všestranně využít a navzájem kombinovat. Skleněná zapékací forma na dort OCUISINE 26cm, borosilikát ÔCUISINE. Sklo je vhodné do každého stylu interiéru. Hranatá zapékací mísa s víkem SMART TOUCH, se kterou snadno připravíte lahodné zapečené těstoviny, brambory nebo zeleninu.


Předností tohoto skleněného pekáče české značky Simax je jeho univerzálnost. Pekáč můžete používat buď s víkem, nebo víko využít samostatně, a získat tak další zapékací mísu. Možnosti jejího využití v kuchyni jsou prakticky neomezené. Mísa je vyrobena z tvrzeného borosilikátového skla. Mísa na salát Premier Housewares Mimo Stripes, ⌀ 2cm.


Detail produktu Do obchodu.

Kč 3Kč Hnědá hranatá miska Evelin. U nás SKLADEM za Kč s DPH. Nakupte snadno a rychle, bez registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy. Mísu lze mýt v myčce na nádobí.


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Zahradní jezírka - Jezírka Winkler České Budějovice Bonsai miska. Rozdělovač Japonská zahrada - Inspirace z Dálného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky