úterý 20. listopadu 2018

Dřevěné krabice na míru

V aplikaci Packhelp si lehce navrhnete obaly na míru. Doprava zdarma Objednávky od ks. Originální dřevěné krabičky, které nabízí chráněná dílna Zaffra, pro Tebe ovšem mohou být pouhou inspirací! Naše děvčata hravě zvládnou vylaserovat logo firmy, vlastní motiv, jména, popř.


Dřevěné krabice na míru

Krabice a zásilkové obaly. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Věříme, že vám takto můžeme nákup krabic a krabiček na míru usnadnit.


Naše technologie umožňuje připravit krabice na míru od kusu do hodin, ale hlavně také bez dalších dodatečných nákladů na výsekové nástroje. Kartonové krabice na míru. Možnost přizpůsobit si vaše krabice promění vaše balení na reklamní kanál na míru. Použitím online editoru od Packhelp můžete nahrát své logo a ostatní prvky vaší značky a pak je přesunout na 3D obrázek vaší kartonové krabice. Využijte našeho kompletního servisu.


Dřevěné krabice na míru

Vyrobíme vám krabici nebo produkt z lepenky na míru a zároveň potiskneme motivy či logem dle vašeho přání. Tiskneme na digitální tiskárně v kvalitě fotografie. Není potřeba vyrábět a platit tiskový štoček ani nasvícení síta, čili nevznikají dodatečné náklady. Vyrábíme vyvýšené dřevěné záhony na míru za rozumné ceny.


Líbí se vám dřevěné záhony? A přemýšlíte, že byste na vaši zahradu instalovali také nějaké pěkné, vyvýšené záhony na květiny, zeleninu, nebo třeba na bylinky? Dovedete si představit dřevěný záhon do vašeho skleníku? Standardní sortiment krabic na e-shopu zahrnuje především kartonové krabice , boxy a zásilkové a poštovní krabice. Na zakázku vyrábíme libovolné rozměry s možností potisku, i speciální kompletní obaly na míru včetně vnitřního vybavení krabice.


Pokud vám nevyhovují rozměry krabic, které nenaleznete na našem e-shopu, a poptáváte krabice o speciálních rozměrech, můžeme pro vás vytvořit kartonové krabice na míru. Praktická a moderní krabice na ležato v kombinaci s možností upravit si rozměry a šíři lepenky na míru dává obrovské možnosti využití, kdy omezením je primárně vaše představivost. Pokud budete chtít v krabici posílat vaše zásilky klientům vašeho eshopu nebo jen zakládat dokumenty do vaší kartotéky – všude tam.


Zkrátka vám vyrobíme krabice na míru přesně tak, jak si budete přát. Obaly lze vyrábět v malých. Dárkové krabice na víno či jiný alkohol z kvalitního borovicového dřeva. Do každé z nich vám rádi vypálíme věnování či firemní logo.


Dřevěné krabice na míru

Zavírací boxy bez oušek jsou vhodné do dárkových tašek, dřevěné krabice s uchy můžete darovat samostatně. Zhotovíme pro Vás krabice , lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku! Dřevěné výrobky, laserové vypalování a motivy na míru. Velikonoce patří mezi tradiční svátky, které jsou v naší kultuře zakořeněny od nepaměti.


Dřevěné krabice , které naprosto dokonale ochrání i to nejkřehčí během přepravy, si u naší společnosti můžete nechat vyrobit přesně na míru. Tyto dřevěné bedny vyrábíme dle Vašich speciálních požadavků a na základě konkrétných rozměrů předmětu, který v nich bude umístěný. Panotec Srl je italská společnost vyrábějící stroje pro krabice na míru.


Tyto stroje jsou vhodné právě tam, kde jsou rozdílné velikosti zboží. Pokud si z nabízených rozměrů krabic opravdu nevyberete, můžete si nechat zhotovit krabici přímo na míru vašemu zboží. Jak vzniká nová kartonová krabice nebo obal na míru ? Ideálním řešením pro náročné požadavky na balení výrobů je lepenková krabice nebo kartonový obal vyrobený přesně na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky