čtvrtek 22. listopadu 2018

Parní trouba electrolux

Free Shipping Available. Zvažujete nákup multifunkční parní trouby? Nebo už ji dokonce krátce doma máte? Chcete si troubu jen vyzkoušet?


Zúčastněte se kurzu, a pokud si troubu do měsíců. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookie. Unsubscribe from Oresi Kuchyně?


Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. S párou bude zelenina křupavější a steaky šťavnatější. Jestli chcete, aby vám jídla připravovaná doma chutnala stejně jako v dobré restauraci, budete potřebovat p. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Innovation, Precision And Purposeful Design. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Moderní parní trouba disponuje nejen párou, ale i horkým vzduchem, grilem a nastavitelnými intervaly střídání páry a pečení, které jídlu zajistí křupavost a zabrání vysoušení pokrmu.


Suroviny díky tomu neztrácejí chuť. Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu i páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku na povrchu a měkkou strukturu uvnitř. Je na čase prozkoumat sílu páry. Výsledkem je zlatavá křupavá kůrka na.


Parní trouba electrolux

Budete si tak doma moci připravit pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Trouba se umí sama s vaší pomocí i vyčistit. Můžete využít katalytické čištění nebo pyrolytické čištění.


Electrolux 7PRO SteamCrisp EOC8P31X. Zde se nacházíte: Heureka. Pokud se staráte o to, co jíte, tak by v dnešní moderní době ve Vaší kuchyni neměla chybět parní trouba.


Parní trouba electrolux

Můžete si v ní připravit něco opravdu zdravého bez tuku a zároveň zachováte živiny, chuť i barvu pokrmu. Naše trouba využívá sílu vlhkosti. Funkce AquaClean odpaří vodu na dně trouby a vzniklá pára uvolní jinak odolnou mastnotu a zbytky jídel na povrchu. Snadno tak dosáhnete přirozené čistoty.


S funkcí Steamify si vytvoříte chutné a zdravé jídla s vařením v páře. Nabízí mnoho funkcí, jako jsou např. Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home! Tento snímač automaticky zajišťuje správné množství páry při vaření. Díky tomu si můžete být vždy jistí rovnoměrně připravenými pokrmy s intenzívní chutí a měkkou texturou - a můžete tak sebejistě.


Ve srovnání s jinými troubami se totiž zahřeje na požadovaný stupeň v kratším čase. Vy tak máte dříve hotovo a můžete odpočívat. V nabídce má také automatické návrhy teplot. Je ideální po přípravu nízkotučného, zdravého a chutného jídla. Kompaktní parní trouba Siemens CD634GBSo objemu litrů.


Je vybavena TFT displejem, který je výborně čitelný ze jakéhokoliv úhlu pohledu. Na výběr máte ze druhů ohřevu vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky