středa 14. listopadu 2018

Mikropivovar na prodej

Pravda ale je, že kdyby se prodej dobře rozjel, tak by to asi někdo musel vzít na plný úvazek. Teď pivo děláme ve čtyřech lidech a všichni to. NAKUPUJTE U NÁS POUKÁZKY A CHYTŘE JE. Tyhle lásky nás přiměly dát starému nový kabát a provést celkovou rekonstrukci domu a otevřít náš rodinný Malešický mikropivovar.


Díky těmto mikropivovarům si můžete jednoduše vykvasit vlastní domácí pivo různých stupňů, chutí a stylů!

Prodam nevyužitý minipivovar, jedna se o kompletní zařízení, včetně lednic s termostatem, nerezové spilky, srotovniku, chladičů, plynového horaku a spoustu dalšího příslušenství na domácí vaření piva. Ideální prvotní krok stát se sládkem a domácím vařičem. Sestavu jsem koupil před nějakou dobou jako kompletní, ale nikdy v ni nevaril. Ahoj, takhle nějak to klohním už dva roky.


Postupně jsem přišel na to ,že vařit složitě ležák je zbytečné a vařím po způsobu Amíků jednoduchou infuzí typy ALE a IPA silnější piva od alc. Stejně tak má na ziskovost podniku minimální vliv, napájí-li minipivovar elektřinou či plynem od toho nebo jiného dodavatele. Naproti tomu, pokud se dostane provozovatel hluboko pod tuto kritickou hodnotu, nepomůže mu k ziskovosti podniku ani to, že nakoupil levně starý minipivovar v bazaru , ani že se.


Co je to mobilní kontejnerový pivovar.

Léto je obdobím, kdy má člověk zvýšenou chuť na pivo. Krom nových pivovarů a zážitků je třeba se občas vrátit i na místa, kde jsme již byli a zkontrolovat jak si vedou. Přihlásil jsem se do kurzu vaření piva a začátkem roku.


Varny, kvasné kádě, ležácké, kvasné a přetlačné tanky, CK tanky, chlazení, mačkadla sladu, kvasničárny, CIP stanice atd. Kvalitní second-hand pivovar za velmi rozumné peníze. Pivo, pivovary, chmel, chmelařství, hospody, restaurace, pohostinstvi.


Výrobník ledové vody 8l. Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky. Nerezové potravinářské vany (nádoby). Mikropivovar na výrobu 200–2litrů piva denně.


Výčepní zařízení okruh. Pivovarská restaurace s deseti výčepními kohouty, kde ochutnáte kvalitní moderní česká jídla. Posedět můžete na krásné zahrádce s letní kuchyní, grilem a vlastní udírnou. K dispozici jsou také salonky pro pořádání soukromých oslav či firemních akcí.


Minipivovary v Mladé Boleslavi a okolí.

Chlapi,budu mít na prodej čtyři kyvety 19L. Mám možnost šest kusů,ale dvě si nechám pro sebe a čtyři budou volný. Budou cca do čtrnácti dnů. V případě zájmu, prosím o závazné potvrzení. Kompletní výběr a přehledný výběr pro zámky na prodej.


Chcete snadno vyhledávat volné zámky na prodej ? Díky našemu realitnímu webu naleznete bohatý katalog nabídek slušných realitních agentur i též soukromých typů nemovitostí! Domy na prodej tak na vás čekají s otevřenou náručí. Užijte si výběr v naší nabídce.


Právě hledáte své nové bydlení či jiný druh nemovitosti v kategorii domy na prodej , pokud v této kategorii nemůžete nalézt vhodnou nemovitosti zkuste i kategorii následující domy, a to domy na prodej , pronájem domu, dražby domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky