středa 21. listopadu 2018

Jogurtovač severin návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporu. Proto je také dobré vybírat jogurtovač s časovačem. Vyšší čas se vám může hodit, budete-li si chtít z originální kultury vyrobit třeba acidofilní mléko.


LCD displej a časovač má i objemný Steba JM 2. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jogurt je hotový približne za hodín.


Zrieť ho však môžete nechať pokojne cez noc, ráno bude pripravený. Prípravy sa nebojte, pri jogurtovači nájdete podrobný návod na použitie a často aj tipy na jednoduché recepty, ako hotový jogurt dochutiť a pod. Ako vybrať jogurtovač ? Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Pripravte si lahodný domáci jogurt každý deň. Na prístroji je navyše QR kód pre okamžité načítanie receptov na smartfón.


Ve výbavě má skleniček, takže si můžete připravit lahodné a zdravé jogurty na několik dní dopředu. Stačí jenom naplnit sklenice a dále už pouze nastavit časovač a zapnout přístroj. Ten se o dokonalý výsledek sám postará. A to včetně toho, že se po odpočtu času automaticky vypne. Výroba jogurtů tak není.


Prozatím jsem výrobu jogurtu zkoušela dvakrát. CHci se zeptat, když mléko nezahřívám na 40st. Bravo vlastním, návod již taky bohužel ne, ale jogurt dělám od oka asi takhle: l mléka (ne trvanlivého) zahřeji asi na stupňů, nechám trochu zchladnout a vmíchám bílý jogurt s živou kulturou.


Beru obyčejné jogurty, ty mi připadají nejživější, tj. Rozliju do skleniček v jogurtovači a. Vybalím tedy jogurtovač z krabice, ale jaké je moje zděšení - návod nikde! Jistě velice dobře znáte ten pocit, kdy pro něco automaticky jdete na místo, kde to vždy bývá a ono to tam není. Podobný pocit jsem měl, když jsem našel jogurtovač v krabici bez návodu, přitom vím, že návod dávám vždy k němu. Při předehřátém mléku postačí doba zrání asi pět hodin.


Radi a často si pochutnáte na lahodnom jogurte? V tom prípade je ideálnou voľbou obstaranie jogurtovača, vďaka ktorému môžete mať dokonalý prehľad o zložení vášho jogurtu a naviac výrazne ušetríte. Zrát ho ale můžete nechat klidně přes noc, ráno bude připravený. Přípravy se nebojte, u jogurtovačů najdete podrobný návod na použití a často i tipy na jednoduché recepty, jak hotový jogurt dochutit a jiné.


Jak vybrat jogurtovač ? PL sušeného mlieka s malým množstvom čerstvého mlieka, asi liter čerstvého mlieka s tým zmiešam, zohrejem asi na stupňov C, pridám 1ml bieleho jogurtu, zmiešam, naplním do pohárov, uzavriem, odložím na noc naplnené poháre do deky. U tohoto modelu je skleniček. Každá sklenička má objem 1ml.


Výhodou jogurtovače je, že má průhledné víko. S tímto jogurtovačem si můžete připravit lahodné a zdravé jogurty na několik d. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali i tento návod. Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv p řečíst!


Za příznivých 8korun pořídíte také jogurtovač od společnosti Severin v bílo červeném barevném provedení. K dispozici je vám skleniček o obsahu 1ml, transparentní víko, spínač. Než si však řekneme, jak na to, musíme se nejprve podívat jogurtu na zoubek.


Pro mnohé z vás může být překvapivé zjištění, co vlastně dělá jogurt jogurtem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky