středa 6. března 2019

Druhy komínů

Jaké druhy takových systémů existují? V základním rozdělení si vystačíme se dvěma skupinami. Druhy komínů Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Nejjednodušším a nejlevnějším řešením jsou takzvané jednovrstevné komíny, které se hojně používaly hlavně v minulosti.


Důvody pro navrhování průběžných komínů pominuly s přechodem etážových zdrojů z tuhých paliv na plynná paliva.

Klasické vybírání sazí ze sběrných částí průduchů, od spotřebičů na tuhá paliva, dnes. Schiedel nabízí tyto systémy pro všechny druhy paliv. Kromě komínů VK VACOVSKÝ, CIKO komínů , EKO komínů , komínů SCHIEDEL a RICOMGAS komínů. Nerezové komíny mají mnoho výho jsou podstatně lehčí než běžné komíny a variabilita jejich použití je velmi široká.


Stavby komínů Zajišťujeme návrh a realizaci pro nerezové a zděné komíny. V § stanovuje lhůty pro čištění komínů. Komínový kartáč univerzální M- pro všechny typy a druhy komínů S univerzálním kartáčem můžete vyčistit čtvercový, obdélníkový, oválný či kulatý tvar.

Pro komíny o průměru min. Dále provádíme periodické revize, kontoly a čištění spalinových cest ( komínů ) pro všechny druhy paliv a provozu - platí tedy pro atmosférické (typ B) i přetlakové. Komínové nerezové vložky se nejčastěji používají při opravách a rekonstrukcích komínů takzvaným ``vložkováním. Jsou určeny jak pro podtlakový tak i přetlakový provoz. Dalším příkladem mohou být šakali a supi, tedy druhy , které se sdružují s velkými šelmami.


Do sortimentu nerezových komínových systému patří také kouřovody a komínové vložky. Nový pohled na viry a bakterie. Praha, Academia, 2s. Používají se pro všechny druhy paliv, pro odtahy od krbů, krbových kamen, pecí a kachlových kamen. Cihelný komín také nabízí větší bezpečnost.


Vedle cihelných a nerezových komínů tvoří další skupinu betonové komíny, dále např. Tomáš Drobník z firmy Ciko. Volba spalinové cesty podle spotřebiče a paliva. Výhodou oproti nerezovému systému je ale delší životnost a nižší cena. Postupy čištění spalinových cest.


Nabízíme frézování komínů z materiálů – cihla, beton, šamot. Kromě standardních řešení jako je vedení komína vně nebo uvnitř domu či uchycení vysokých nadstřešních částí se u tohoto systému snadno realizují atypická vedení komínů , různé odbočky apod.

Frézujeme komíny v průměrech od 1– 3mm. Komínový systém Jeremias se také výborně hodí pro průmyslové komíny. Už žádne chození na střechu, rotační kartáč TORNADO funguje připojením tyče do jakékoliv elektrické vrtačky, kartáč vyčistit jakýkoli tvar komínů , průměr a kouřovodu pro všechny typy a druhy komínů a kouřovody, vhodné i pro nerezové komíny. V pohledech stavebních objektů se viditelné obrysy konstrukcí (popř. rozhraní různých materiálů) kreslí tlustou plnou čarou.


Provádíme kominické práce, čištění, vložkování, frézování, měření účinnosti a emisí, revize komínů a spalinových cest pro všechny druhy paliv. Ve druhé části článku popisuje požadavky na připojování plynových spotřebičů paliv do společných komínů. Stavíme a opravujeme komíny a kouřovody pro všechny druhy paliv.


Tyto stránky se věnují především technickým záležitostem, různým normám předpisům a také poskytují rady pro stavbu komínů. Nerezové Dvouplášťové komíny s tepelnou izolací pro všechny druhy paliv. U starších komínů provádíme pravidelné kontroly, čištění, vložkování i frézování.


Jsme kominickou firmou s dlouholetou tradicí, zabývající se vším okolo komínů. Pokud máte zájem o jakoukoli kominickou. Plynové kotle Kondenzační kotle.


Krbové nářadí Koše na dřevo Krbové vysa. Tedy jak konzultacemi okolo výstavby komínů a jejich samotnou stavbou, tak také jejich následnou údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky