čtvrtek 14. března 2019

Kružítko cena

Kružítko cena

Klasické školní kružítko v blistru. Kvalitní osvědčený výrobek tradičního výrobce školních a kancelářských potřeb Koh-i-noor. V balení kusů, cena za Skladem, můžete mít 14. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kružítko cena

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V naší nabídce naleznete jak samostatná kružítka, tak i sady kružítek. Nabízíme také náplně do kružítek a příslušenství.


Najdete zde školní kružítka kovová různých druhů. Sada obsahuje kružítko a náhradnú tuhu v malej plastovej tube. Kružítka, Velkoobchodplus. Kvalitní školní a technická kružítka Maped nebo Faber-Castell.


V nabídce najdete jak kružítka pro děti na prvním stupni, tak sady pro starší školáky i středoškoláky. Univerzální kružítko pro kružnice do průměru 3mm, délka 1mm. Rychlé a snadné nastavení poloměru, náhradní tuhy. Další slevy školních potřeb na Kupi. Ekonomické kovové kružítko s 2mm tuhou.


Dodáváno v plastové krabičce včetně náhradní tuhy. Soupravy kovových kružidel a kružítek značky Koh-i-boor pro technické i školní účely. Vás nebo zítra Praha 4. Obsahují větší či menší komplety konstrukčního vybavení pro nejnáročnější technické konstrukce. Pomůcky pro měření a značení pro dokonalou práci.


Kovové kružítko s jedním ohebným ramenem. Výška 1mm, poloměr kruhu - 2mm. Určené pro žáky základních škol. Srubařské kružítko s dvěma zabudovanými vodováhami pro přesnější práci. Hliníkové tesařské kružítko s mosaznými seřizovacími šrouby slouží k přesnému přenášení vzdáleností, nerovností a zaoblení.


Dvě zabudované vodováhy pro přesnější práci. Ideální při tesařských pracích nebo při stavbě srubu. Početná súprava skrutkovačov s praktickým držiakom, ktorý je možné upevniť na stenu alebo nástennú dosku. Dlátový skrutkovač - dielna sada.


Kružítko cena

Driek zo šesťhranného materiálu extra odolnému voči nárazom a pevná rukoväť zaručujú dlhú životnosť aj pri používaní na tvrdších materiáloch. Tento skrutkovač pomôže tiež v. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Trojhranná grafitová tužka s p. Každý správný student by na hodinu geometrie měl nosit kromě pravítka a řádně ořezané tužky i kvalitní kružítko.


Jen těžko totiž sestrojíte kružnici podle ruky. SOS electronic - súčiastky z overených zdrojov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky