pátek 29. března 2019

Lis na česnek ikea

Zvládne i neoloupané stroužky. Výrobek před prvním použitím umyjte. Rukojeť je vyrobená z materiálu, který umožňuje pevné uchopení.


Prozkoumejte naši nabídku kuchyňského náčiní, jež vám pomůže škrábat, mačkat, pasírovat, strouhat a tak dál! Způsobů přípravy jídla je mnoho, a tak na ně potřebujete to správné kuchyňské náčiní. Vybírejte z naší bohaté nabídky – třeba hmoždíř s paličkou na přípravu pesta či guacamole.

Nabídka obchodních domů může být různá. Ceny v obchodních domech a ceny na internetových stránkách se mohou lišit. Máte pocit, že vám v kuchyňských zásuvkách něco chybí? Lis na česnek lze zcela otevřít, takže se snadno čistí. Zkuste si vaření usnadnit s naším praktickým kuchyňským náčiním.


Máme struhladla, lisy na česnek , hmoždíře s paličkami, gumové stěrky, škrabky, naběračky a spousty dalších věcí, díky nimž může být váš čas strávený v kuchyni zábavný a inspirující. Pred prvým použitím výrobok umyte. Mezi nejužitečnější náčiní v kuchyni patří to, co není na elektřinu – třeba lis na česnek , šťouchadlo na brambory nebo otvírák na konzervy.


Prohlédněte si naši kolekci kuchyňských výrobků KONCIS – možná mezi nimi najdete nerezového zástupce šéfkuchaře, který vám pomůže s vašimi oblíbenými recepty.

Lisy na česnek jsou nezbytnými pomocníky v každé kuchyni. Detail produktu Do obchodu. Vložku lze vyjmout, což usnadní její čištění. Návod na údržbu Pouze ruční mytí.


Na velké pánvi rozehřejte jednu lžíci řepkového oleje s máslovou příchutí. Na mírném ohni vařte 5–minut do měkka. V jiné menší pánvi osmahněte na lžících řepkového oleje oloupanou cibuli, lehce osolte a dle potřeby promíchejte. Naplánujte si kuchyň pomocí plánovače IKEA. Když jste skončili, buď si nákres a seznam výrobků doma vytiskněte, nebo ho uložte na serveru IKEA.


V obchodním domě IKEA poté návrh můžete probrat s některým z našich expertů z oddělení kuchyní. Pak bude už jen na vás, abyste návrh přenesli z papíru. Tradiční lis na česnek , kterým protlačíte oloupané stroužky, má doma snad každý.


Nejčastěji je vyroben z oceli nebo hliníku a funguje na principu páky. Různé druhy lisu na česnek. Pokud je česnek celý, i kdybyste ho rozžvýkali, léčivé látky se z něj uvolní jen v omezené míře. Proto je lepší ho nejdříve řádně naporcovat pomocí lisu na česnek. Je možné ho i nadrobno nakrájet, ale zde hrozí, že vám ujede ruka a může dojít ke zranění.


Vyberajte si Lisy na cesnak podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Praktický lis na česnek je šikovným pomocníkem v kuchyni.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mnoho lisů na česnek obsahuje i plastové zařízení na čištění, které se skládá z tupých kolíků, jejichž rozložení odpovídá rozložení otvorů v mřížce.


Lis – třítko na česnek – kolébkové mačkadlo. Jeho přitlačením na stroužek česneku a kolébáním ze strany na stranu protlačíte česnek otvory. A lžičkou ho pak snadno setřete z kolébky.


Pokračováním v návštěvě těchto stránek souhlasíte s používáním souborů cookies, abychom mohli vytvořit statistiky návštěv, poskytli vám cílený obsah přizpůsobený vašim zájmům a usnadnili výměnu údajů se sociálními sítěmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky