pátek 22. března 2019

Plastové podložky pro montáž oken

Jedná se o plastové opěrné podložky. Mnoho uživatelů jistě napadne otázka, zda tyto okenní podložky a klínky mohou zůstat na místě trvale nebo by měly být ještě během montáže odstraněny? Dodání oken proběhlo nad mé očekávání rychle, byla jsem mile překvapená. Vybourání, montáž a následné zapravení proběhlo naprosto profesionálně sehranou skupinou řemeslníků, se kterými bylo radost trávit čas a sledovat jak rychle práci realizují, vše vždy bylo čistě uklizeno a probíhalo zcela bez problémů. Na našem webu najdete další návody, užitečné rady a vše, co potřebujete, když se rozhodnete pro nákup nových plastových oken a dveří.


Pro doplnění doporučujeme stáhnout si náš. Nabízíme montážní materiál pro montáž plastových oken a balkonových dveří. Můžete zde zakoupit vymezovací podložky , turbo šrouby, L-klíče Imbus a Torx nebo také kompletní sadu, kde již máte vše pro montáž nachystané.


Ke každému oknu nebo dveřím tuto sadu doporučujeme, její obsah je koncipován pro montáž. Distanční (vymezovací) podložka mezi rám a ostění. Foto je pouze ilustrační. Ustavení na požadovanou výškuse provede pomocí pevných nekovových podložek. Tyto ustavující prvky se po dokončení montáženeodstraňují!


Okno musí být vždy usazené na. Lze je také navzájem kombinovat. V případě, že si nejste montáží jisti, prosím zvolte montáž kování a toto vše vám odpadne – pro nás je montáž hračka a vám odpadne zhánění potřebného nářadí a riziko poškození dveří neodbornou montáží. Postup montáže dveří - dveře je nutné dát jak svisle, tak vodorovně do váhy.


Před montáží kliky odstraňte ochrannou krycí folii v jejím okolí. Kliku namontujte pomocí akuvrtačky s křížovým bitem nebo klasickým. Léto a podzim bývají ideální pro rekonstrukce. Montážní vymezovací klíny.


Zvládnout lze snadno třeba výměnu oken , včetně malování. Nezbytná je však správně provedená montáž. I ta nejmenší chyba při instalaci oken se totiž může odrazit ve výsledku.


Vyplatí se dívat se řemeslníkům pod ruce. Zaměření plastových oken není složité. Přesné zaměření je pro objednání nového okna nezbytné.


Aby mohlo být následně okno správně namontováno a nevznikala zbytečně velká připojovací spára, je dobré si na zaměření nechat čas a držet se českého přísloví „Dvakrát měř a jednou řež“ (v našem případě „objednávej“). Před připevněním dveří či oken je rám potřeba vyklínkovat a vypodložit distančními podložkami. Síly, které působí na okna a dveře je třeba přenést pomocí podložek na těleso stavby. Jako nosné podložky lze použít plastové a dubové podložky – po montáži nosné i distanční podložky zůstávají! O postupu osazení oken do stavby rozhoduje nejen typ a stáří stavby ale i použitý stavební materiál.


Odlišně tedy bude probíhat montáž v panelovém domě, v novostavbě či v rekonstruovaném domě. Plastové podložky a okapničky pro okna a dveře HRADIL Společnost HRADIL listuje plasty na Zlínsku už dlouhou dobu a jako rodinná firma přistupuje blíže k potřebám zákazníků. Nabízí tak široký sortiment podložek a plastového příslušenství pro montáž a výrobou plastových, dřevěných i hliníkových oken a dveří.


Podložky se vyrábí v různých tloušťkách a lze je také navzájem kombinovat. Vymezovací plastové podložky o síle mm, vhodné pro montáž oken a dveří. Produktové portfolio pro montáž oken je stejně různorodé jako styly jednotlivých domů, které vídáte kolem sebe.


Každý stavebník má různé možnosti výběru, a to od dřevěných, hliníkových nebo plastových okenních rámů až po různé stavební materiály, například beton, cihlu a další. Podložka zamezí prohnutí profilu rámu do soudku po přitažení kotevních plechů do ostění. U jednokřídlých oken a vst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky