středa 6. března 2019

Kompresor z ledničky prodej

Jako hnací agregát jsem použil starý kompresor z ledničky , údajně je schopný dosahovat tlaku cca 3MPa, ja jsem se pri testech těsnosti snadno dostal na 7MPa. Vzdušník je z vyřazeného práškového hasícího přístroje, objem 10l. Starý kompresor dosloužil, a nový se mi pod tlakem nerozběhl. Pro tento účel jsem použil : ča. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


KOmpresor z lednice nebo mrazáku, dokáže nahustit opravdu slušný tlak. Ale jak bylo řečeno, nemá vlastně cenu se s tím bastlit,navíc pokud nemáte potřebné znalosti. Prodám kompresor 220V,motor z ledničky ,vzduchojem z hasičáku,redukční ventil s odkalovací nádobkou,tlakový spínač,zpětní ventil tlaku,hadice s rychlospojkou,,vhodný na foukání kol,vyfukování,mod.


Kategorie Ledničky - bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Každý z nás má kuchyň jinak velkou a jinak prostorově orientovanou. Někomu by se hodila lednice s otevíráním doleva a jinému zase doprava. Společnost JANUŠKA KOMPRESORY s. Vybírejte si Lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Troufám si říct, že i plášt palce nafoukám stejně rychle (a bez námahy) jako velkou ruční pumpou. A nebo elektroprodejny myslím mají ze zákona o elektroodpadu povinnost vzít zpět starou ledničku. M minulém zaměstnání jsem byl vedle velké elektroprodejny a vždy měli na dvoře ledniček hromadu. Ale vyrvat z první ledničky po ruce kompresor a pustit freon do vzduchu neni moc ekologické.


Vhodné i jako přestavba na tepelné čerpadlo. Funkce: při zapnutí natlakuje na bar a vypne. Při ztratě tlaku na bary se opět sepne a dotlakuje.


Po dotlakování se pomocí odfuku a zpětného ventilu vypustí tlak z plnící hadice za kompresorem, což při dalším sepnutí se kompresor rozbíhá od nulového tlaku. Stává se, že po vypnutí kompresoru a rychlém jeho zapnutí do sítě kompresor nenaskočí a neroztočí se. Není to však žádná závada, ale naopak ochrana.


Děje se tak z důvodu toho, že píst neprotlačí tlak vzduchu v hadičce a motor se nerozběhne, zvýší se proud a zahřeje pružinka s bimetalem v této ochraně, která. Senzorová technologie 6. FreshControl aktivně kontroluje vnitřní vlhkost pro čtyřikrát delší čerstvost potravin, ideální teplotu obnovuje až pětkrát rychleji. Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY.


Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jediné co mě napadlo je udělat spínač, který po každém vypnutí skratuje ten.


Kompresor z ledničky se určitě nechá použít k foukání kol. Určitě ale nechoďte cestou “udělám to přesně jako on”, už proto, že každému vyhovuje. Premyslim jak si udelat kompresor na ofukovani necistot. Prostě to zkuste jen lehce skrtnout drát na fázi a nulu a uvidíte jestli to je dobře.


V nejhorším případě vyhodit jistič. Ale z vlastní zkušenosti tím foukat pneu nedoporučuju, jedna guma je tak na minut. Uvnitř toho kovového vejce je normální pístový kompresor , na ten žádné naklonění vliv nemá, poháněn je vysokoobrátkovým elektromotorem (ten je uložen na jehlových ložiscích, takže tomu naklánění (za chodu) vadí) olej je tam proto že maže celé soustrojí a pokud je ho málo tak se celá věc zadře. Mám kompresor z kedničky ze 60.


Uvnitř je skutečně olej, ale o jeho kvalitě a druhu nevím nic. Myslím ale, že pro účely občasného použití na vzduch postačí. Prodám lednici kombinovanou s mrazákem značky Teka. Lednice má trasparentní poličky ze skla, jeden držák na láhve a polici pro uskladnění ovoce a zeleniny. Objem chladícího oddělení tvoří 1l.


Mrazák je složen ze tří přihrádek. Součástí konstrukce je také horní úložný prostor, není. Na druhom obrázku sú konce káblov z vnútra chladničky. Moja otázka je nasledovná: - je potrebný pre kompresor tento kábel?


Ako som spomínal, nemám s tým žiadne skúsenosti, bolo mi to ľúto vyhodiť kvôli funkčnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky