středa 13. března 2019

Krbové nářadí bazar

Zde naleznete inzeráty s tématikou krbové nářadí. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky krbové nářadí , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky krbové nářadí na Vámi zvolené téma inzerce. Inzerát KRBOVÉ NÁŘADÍ v okrese Hlavní město Praha, cena 650Kč, od TEREZKA na Sbazar. Popis: použitá, praktiká, nezabere mnoho místa, vhodné i ke grilování.


Nabízím k prodeji masivní kované krbové nářadí. Tělo stojanu je z kulatiny 10mm přidělené na ploché oceli o průměru 12x6mm. Háčky na zavěšení jsou z kulatiny 8mm.


Jedná se o kvalitní ruční práci. Krbové nářadí je ze čtyřhranu 10x10mm a lopatka je z plechu o síle 3mm. Pohrabáč se neohne lopatka se. Vybírejte z inzerátů.


Krbové nářadí bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dvířka jsou pozinkovaná. Vyberte si v e-shopu krbové nářadí kované, nerezové nebo s kombinací skla, aby zapadlo do Vašeho interiéru a stalo se praktickým a elegantním doplňkem k Vašemu krbu, krbovým kamnům nebo kachlovým kamnům.


Na bazar krbů naleznete také krbové nářadí bazar , krbové koše bazar a paravany bazar. Potřebujete-li k vašemu krbu příslušenství, nakupujte na bazar krbů. Prodám kovový stojan určen na odkládání deštníků nebo na krbové nářadí. Rozměry výška stojanu 60cm, šířka 37cm, hloubka 20cm. Prostor pro deštníky 20xcm.


Prodáváme kvalitní krbové nářadí a příslušenství ke krbům a kamnům - koše na dřevo, čističe, vysavače, podpalovače a mnoho dalšího za příznivé ceny. STAROŽITNÉ KRBOVÉ NÁŘADÍ - MASIVNÍ MOSAZ s koňským motivem. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail. Doručení: poštou na dobírku, nebo platba předem na účet= o 40kč levnější poštovné. Set obsahuje lopatku, smetáček, pohrabáč a kleště.


Vše se zavěšuje na stabilní stojan. Nářadí je vyrobeno z kovu. Prodám krbové nářadí na stojanu (metlička, pohrabáč, lopatka). Odběr možný ve Znojmě, nebo dovezu. Pište na mail: hernarebel.


Ostatné - Krbove naradi bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky