úterý 19. března 2019

Elektroměrový rozvaděč

Elektroměrové rozváděče a pilíře jsou určeny jako měřící zařízení pro měření spotřeby el. Jsou vhodné zejména pro rodinné domky, rekreační chaty, chalupy a pro výrobní objekty podnikatelské činnosti. Pro osazení do výklenku ve zdi. Nabízíme elektroměrové rozvaděče zpravidla do jmenovitého proudu hlavního jističe A dle podmínek a specifikací jednotlivých distribučních společností.


S námi můžete měřit odběry domů, malých provozoven, chat, garáží, ale i rozsáhlých průmyslových objektů, rekreačních zařízení či výroben elektrické energie.

Jaký elektroměrový rozvaděč koupit? Jednofázový jednotarifní rozvaděč. EJ1R (E-ON, ČEZ) - jednoelektroměrový.


Elektroměrový rozvaděč pro jeden dvousazbový třífázový elektroměr s hlavním jističem do A. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Pokud potřebujete elektroměrový rozvaděč , který je specifický a žádný z našich nabízených rozvaděčů Vám nevyhovuje, kontaktuje nás a my pro Vás vyrobíme rozvaděč na míru dle Vašich technických instrukcí.

Elektroměr a hlavní jistič se usazuje za plombovanou část a proto je tak důležitý, aby odpovídal českým normám. Prodám nový plastový elektroměrový rozvaděč zn. DCK HOLOUBKOV,dvojtarifní ER 2s HDO(levný noční proud). Mohu zaslat i dobírkou na adresu.


One Niseko Resort Towers with Best Price Guarantee. Free Shipping Available. Jedná se o nejběžnější typ rozvaděče. Skříně PER jsou certifikovány EZÚ Praha. Rozvaděč lze rozšířit na měření do 63A.


Dvoutarifní třífázový elektroměrový rozváděč (s HDO) a plynoměrová skříň (cm) s pilířem. Celoplastový rozváděč jako samostatný pilíř. Určeno pro osazení dvousazbovým elektroměrem a HDO (ČEZ).


Rozvodnice plastová PNF 36W, bílé dveře, montáž pod omítku,. Dům a zahrada - Stavebni rozvadec bazar. Vybírejte z 1inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dovnitř elektroměrového rozvaděče jsou osazeny odpočtové hodiny. Power Distribution Box type SMC – elektroměrový rozvaděč plechový řady „SMC“.


Modulová okna 4M, 6M, 8M, 12M,. Pro výrobu těchto rozvaděčů používáme plechové rozvodnice řady Spacial 3D společnosti Schneider Electric. Konstrukčně jde o uzavřenou. Takovýto elektroměrový rozvaděč je běžně určen pro měření do 40A, případně do 63A nebo 80A.


Nejprodávanější elektroměrové skříně lze zakoupit v E-SHOPU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky