čtvrtek 21. března 2019

Elektronika za odvoz

Daruji za odvoz vestavnou troubu. Opouštím ubytovnu a tak vše musí pryč. Plotýnkovy vařič,lampa Student parní hrnec,nerez hrnec se skl.


Predam za nizku cenu cca 7. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Elektrický kotol Protherm Raja.


Posúvame ako celok, nie po súčiastkach. GPS navigace Herní zařízení. Mozno pouzit k pocitaci pres kabel hdmi, spousty tv kanálů funguje , nektere jen se set top boxem , ktery stoji cca 7kč. Cena za televizi je 4kč, pokud se nikdo neozve do 14. Jsem začínající kutil a ještě se v nich pohrabu a třeba nějaký.


ELEKTRO a ELEKTRONIKA - BAZAR, INZERCE (koupím, prodám, za odvoz ) has 5members. PRAVIDLA BAZARU - DŮRAZNĚ DOPORUČUJI! Pokud vystavujete něco. Thomson 85cm 100hz s obrazem v obraze a spoustou jinych funkcí.


Bez setoboxu, ale se stojanem vyrobeným přesně. Državni sustav za zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. Zagreba je državni koncesionar za recikliranje električnih i elektroničkih uređaja. Virovitice je državni koncesionar za sakupljanje električnih i elektroničkih uređaja. Je Vám líto vyhodit věci, které mohou ještě v jiné domácností.


Med OEEO spadajo vsi proizvodi, ki za svoje delovanje potrebujejo električno napetost. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zabezpečíme bezplatný odvoz elektroodpadu nad 20kg v okruhu 10km od Žiliny. Věci, které chce jeden vyhodit, se můžou druhému hodit. Nevyhazujme to, co může někdo jiný využít.


Potřebujete srovnat terén na zahradě? Za odvoz - jílovitá hlína. Nabízíme jílovitou hlínu.


Zeleninu jsme na ní pěstovat nezkoušeli, ale květiny, keře, jehličnany a tráva na ní rostou pěkně. Philps Streo sluchátka. Daroval by někdo nebo za simbolickou cenu prodal starý. Poptávám za odvoz nebo poštovné, staré, nefunkční nebo rozbité počítače.


Nábytek i jednotlivě za odvoz. Nejaky cas uz nie su pouzivane, su tam nainstalovane XP-cka. Ak by bol zaujem, zistim konfiguraciu, pripadne pridam fotky. Grelniki vode, toasterji, sušilci za lase, kamere in mobiteli – to je le nekaj malih električnih naprav, katere, ko odslužijo svoje, vržemo v smetnjak.


Přijeďte si a získejte to zdarma! To jsou inzeráty za odvoz. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Na opravu nebo na náhradní díly.


Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program. Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zařazeno v těchto kategoriích. Počítače, elektronika , domácí spotřebiče. Topovaním váš inzerát posuniete na popredné miesta v priečkkach. Máte doma nepotrebné staré rárohy, ktoré chcete vyhodiť, alebo sa ich potrebujete zbaviť?


Ako napríklad: elektrospotrebiče (mikrovlnka, vysávač, rádio, telka…), elektronika , menší nábytok, alebo aj iné veci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky