středa 6. března 2019

Oprava smaltovaného nádobí

Smaltované nádobí umožňuje vaření pokrmů nejzdravějším možným způsobem a jeho životnost je pověstná. Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od firmy BELIS. V rámci rozšiřování sortimentu smaltovaného nádobí se rozhodla firma BELIS znovu oprášit značku smaltovaného nádobí SFINX. Vyvarujte se prudkých změn teplot smaltovaného nádobí , rozpálené hrnce nikdy nechlaďte studenou vodou. Nestavte je nad silný plamen plynového hořáku, používejte litinovou plotýnku.


Prázdné hrnce nenechávejte stát na rozpálené plotně. Ani je nestavte nad přímý oheň. Pokud zatoužíte po exkurzi do alchymistické dílny, pak stačí nahlédnout pod pokličku výrby smaltovaného nádobí nebo dalších výrobků.


Základním pilířem kvalitního smaltovaného nádobí je poctivá příprava podkladu – kovu, která tvoří základní kostru výrobku. Ten se žíhá v peci, aby bylo odstraněno. Smaltovaný hrnek Toro je prakticky nerozbitný a vydrží toho spoustu.


Můžete si tak ohřát oblíbené mléko či kakao přímo v hrnku. Je možné jej použít na všech typech sporáku včetně indukce. Univerzální bílá barva hrnku Toro se hodí i. Nejdřív to chce korundovým pískem pod tlakem barů důkladně odstranit veškeré nečistoty a zbytky starých smaltů.


Pak následuje série ručních nástřiků a výpalů. Na konci tohoto procesu se vyloupne krásný kousek nádobí s trvanlivostí a užitkem na další desítky let. Věříme, že s naším nádobím může být spokojen opravdu každý a naší nejlepší vizitkou jsou milióny spokojených zákazníků po celém světě, kteří si vybrali naše nádobí pro to nejkvalitnější vaření.


Tradice výroby smaltovaného nádobí v Českých Budějovicích je dlouhá již více než 1let. Vítejte na webu společnosti ČESKÝ SMALT – výrobce smaltovaného litinového nádobí , smaltovaných cedulí a spolehlivého dodavatele technického smaltování a renovací. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Můj oblíbený,často používaný velký smaltovaný kastrol na jednm místě oprýskal,asi se brzo proděraví.


Dráteníci vymřeli,ví někdo,jak kastrol nevyhazovat,ale malou dirku opravit. Tidal 376D Smaltované hrnce, sada 10ks, bílé. Akciová cena 73Kč.


Opravy smaltovaného nádobí nejsou příliš vhodné, odborníci. Môže sa týmto lakom opraviť aj smalt na hrncoch používaných na varenie? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Využívání smaltovaného nádobí není.


Jedinečný dekor houby na smaltovaném náobí a to nejen pro vášnivé houbaře. Dekor houby je decentní a sympatický a jiste budě na plotně lahodit vašemu oku. Na našem eshopu najdete široký výběr smaltovaného nádobí v tomto krásném dekoru.


Oetkera, který je vyrobený z vysoce kvalitního smaltu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky