čtvrtek 14. března 2019

Krouhačka řepy ruční

Krouhačka řepy ruční

Popis: Ruční krouhač řepy s válcovým bubnem Klasická krouhačka řepy na nohách , vyráběná mnoho let. Povrchová úprava syntetickou barvou, krouhací buben nemá povrch. Vkládací horní otvor - 25cm x 27cm. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu, hlízy. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo.


Krouhačka řepy ruční

Buben do krouhačky řepy , struhadlo do krouhačky na řepu, náhradní buben struhadla, buben do krouhače. Ruční , rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm. Prodám tuto ruční krouhačku která má nerezový řezný buben s vnitřním kuželem pro s na dné vypadávání na řezané hmoty. Krouhačka řepy , mrkve, jablek atd. Délka bubnu 22cm, o průměru 18cm.


Domácí krouhač řepy , kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. K tomuto produktu doporučujeme také. Slouží k ručnímu strouhání řepy a jiných plodin např. Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky.


Lze dokoupit náhradní buben. Nejlevnější e-shop BarvyPLUS. Zboží za akční ceny, slevy. Specifikace Řezačka ruční na řepu stojanová. Buben náhradní do krouhačky řepy na řepu.


Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele. Struhadlo na řepu rotační. Stojanová rotační řezačka řepy n. Prodám ruční krouhačku tovární výroby na strouhání řepy a kořenové zeleniny.


Lze tuto upravit na pohon el. Doporučte známému Zeptejte se prodejce. Ruční řezačka na kopřivy má převodové ústrojí řešeno kovovým převodem, což zaručuje dlouhou životnost. Vozík plný kopřiv na této řezačce zvládnete zpracovat za necelou hodinu.


Poté můžete vše usušit a uskladnit na zimu. Garantujeme předání zásilky. Náhradní plech k ručnímu struhadlu řepy a ovoce. Rozměry bubnu: průměr 19cm, šířka 24cm. Opište prosím čísla z o. Tyto stránky používá soubory cookies, umožňující anonymní analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli.


Tyto informace jsou používány pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce. Věci jsou kompletní a byly pod slámou ve stodole. Jinak na voze je napsáno kdo s ním jezdil, rok výroby a který kolář ho dělal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky