úterý 5. března 2019

Hrací skříňka na kličku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Půvabná hrací skříňka ve tvaru kouzelného zámku s motivem princezny. Skříňka slouží současně jako šperkovnice nebo skrýš na poklady.


Hrací skřínky na kličku.

Velikost cca x 1x cm. Baleno v igelitovém sáčku. Dekoraci lze využít i jako svícnu na čajové svíčky.


Oko potěší krásný ručně malovaný motiv Santy Clause na saních, duši pak příjemná melodie Santa Claus is coming to town. Ručně zpracovaná hrací skřínka je skvělým dárkem pro Vaše blízké. Skřínka, která je vhodnou dekorací do bytu, má malou ruční kličku.


Produkt je zasílán v náhodném provedení, nechte se překvapit. Princezna zdobí něžnou hrací skříňku ve formě malého zámku. Při hraní melodie mohou pozorovat otáčejícího se postavičku princezny.

Po otevření skříňky mohou holčičky natočit kličku a poté uslyšet jemné melodie. Skladba: skříňka s odklápěcím víkem otačející se panenka. Na kloboučku tančí malá beruška na hezkou melodií Love Story.


NABÍDKA HRACÍCH STROJKŮ FCB orchestrionky. Uvnitř špekovnice je zrcátko a víla, která po natažení klíčku tančí a hraje. V dřevěné krabičce najdete mechanický hrací strojek strojek, který roztočíte ručně pomocí kličky. Jedná se o dárek s odkazem na časy dávno minulé, kdy neexistovala elektřina a jen flašinetáři vyhrávali na trzích a jarmarcích. Skříňka obsahuje váleček s různou melodií, ty už pocházejí z dněšní doby.


Otáčením kličky se rozezní příjemná opakující se melodie. Vyberte dětem jednu z hracích skříněk značky Lena! Pelhřimov, cena 400Kč, od prexmen na Sbazar. Popis: Prodám sběratelům tuto starou plechovou hrací skříňku,která při točení kličky vydává tóny. Moc pěkná a plně funkční.


Domluva pouze přes e-mail. Pro všechny malé parádnice, které si potřebují uschovat svoje poklady na bezpečné místo. Inzerát plechová hrací skříňka pro děti, na kličku , v okrese České Budějovice, cena 80Kč, od biene. Udělejte dvojitou radost.


Radost dětem, které každý rok darujeme ze zisku.

Nákupem jakékoliv hračky a dětského zboží tak vykouzlíte nejeden dětský úsměv. Krásně propracovaná dřevěná hrací skříňka. Po natažení klíčkem skříňka hraje melodii, při které se myšky otačejí dokola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky