úterý 19. března 2019

Litinové formy na pečení

Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Odolné, pevné a hygienické, litinové formy na pečení , ve kterých můžeme péct a připravovat prakticky jakékoli jídlo. Jsou ideální pro chutné pečivo s křupavou krustou, ale také pro pečení koláčů, chleba nebo dokonce celého kusu masa nebo drůbeže.


Nabízíme smaltované litinové formy ve tvaru srdce a pro pečení bábovky. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin.

Smaltované litinové formy jsou též vhodné jako báječná dekorace celé. Příprava je snadná a rychlá, není potřeba tyto silikonové formy na pečení vymazávat ani vysypávat, tím šetříte. Praktické, moderní, odolné. Silikonové formy jsou nepřilnavé, velmi snadno se z nich vyklápí upečené těsto, vydrží jak nízké teploty pro zamrazování (až -st.), tak vysoké pro pečení (do 2st.


Celsia). Užijte si chvíle pečení s bohatým výběrem forem, které vám usnadní přípravu sladkých dobrot. Nabízíme formičky na cukroví, formy na velikonoční beránky, formy na dorty, pizzu, koláče i bábovku. Pečení dortů, bábovek a jiných dezertů patří k tradicím české kuchyně.


Stále více oblíbené jsou formy silikonové, a různé jsou už i dortové formy. Materiály a technologie umožňují výrobcům neustále rozšiřovat nabídku a tak původní jednoduché kulaté nebo hranaté formy nahrazují mnohem.

Keramická forma na sladké pokrmy a koláče je vyráběna v několika velikostech a barvách glazur. Univerzální formy můžete použít na sladké i slané pečení či zapékání. Díky odolné glazuře lze z forem servírovat u stolu nožem či nerezovým náčiním. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého.


Záleží nejen na druhu pečiva, ale také na troubě, ve které pečeme. Keramické a kameninové formy byly po dlouhá léta nedílnou součástí každé kuchyně. Pro pečení v troubách kachlových sporáků mají ty nejlepší předpoklady, neboť jsou odolné a dobře akumulují teplo. Těsto se v nich dobře a rovnoměrně propeče a. Na druhé straně - někdy vrstvička oleje prospěje celkové chuti, takže samozřejmě formu na pečení vymazat můžete. Bezpečně mezi troubou a mrazákem.


Ihned po vyjmutí z trouby není forma rozpálená. Silikonové formy na pečení v pohodě vydrží teplotu 2°C, která je s rezervou dostatečná pro drtivou většinu receptů. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky.


Formy na pečení , Vsepropeceni. PEKÁČE A FORMY NA PEČENÍ. Forma BERÁNEK mini pro pečení piškotových i třených těst. Můžete koledníkům napéci drobné beránky.


Silikon se dnes již používá k výrobě široké škály pomůcek a nádobí do kuchyně.

V první řadě jsou to již zmiňované formy na pečení různých druhů i tvarů. Naleznete praktické formy na dorty a bábovky. Dětem můžete letos místo tradičního beránka upéct. TIME FOR YOU - místo kde šetříte čas a peníze.


Pomocníci na úkli kuchyňské nádobí, turistiku, kutily, auto-moto, zahrada, móda, plavky, oblečení, spodní prádlo, punčochy, produkty pro zdraví, krásu i hubnutí na jednom místě. Vyberte si z naší pestré nabídky forem a plechů na pečení , které vám usnadní práci v kuchyni. Náš sortiment zahrnuje zejména praktické silikonové formy , umožňující rovnoměrné a zároveň i rychlé pečení různých dobrot, v nabídce ale máme i plechy na pečení z kvalitní uhlíkové oceli, které prodáváme spolu s kráječem.


Silikonová forma na dorty, moučníky a zákusky, kulatý tvar Round Pan, vyrábí italská firma SILIKOMART v sérii Uni Flex. Forma je vybavena speciálním odnímatelným prstenem Safe Ring, díky kterému je možné udržet dezert či jinou připravenou hmotu v perfektním tvaru – při přípravě i po vyjmutí z formy. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Více informací naleznete v Prohlášení o oc.


Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy ? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky