pátek 29. března 2019

Repasované profi kávovary

Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Vyberte si repasované kávovary značky La Cimbali. Je také výhradním distributorem kávy Caffé Trucillo a výběrových německých čajů Aldermann tee.


Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře. Repasované kávovary DeLonghi jsou v našem vlastnictví. Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii.


Na každý repasovaný kávovar u nás máte rok záruku. Dostupný záruční i pozáruční servis, poradenství. Profesionální kávovary do kaváren a restaurace. Kvalitní profi automatické a pákové kávovary. Včetně instalace a zaškolení.


ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim. Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší. Kompletní renovace použitých profesionálních kávovarů a jejich příprava k dalšímu dlouhodobému provozu.


Lavazza, Segafredo či Alfredo, Caffé Britt, Hausbrandt, Corsiny a jiné, kávovary nastavoval, instaloval a opravoval. Nové i repasované kávovary se zárukou. Pozáruční servis pro kávovary u nás zakoupené.


Kávovary značek JURA, DeLonghi, Siemens, AEG. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Všetky naše repasované kávovary prešli kompletným servisom a sú riadne odvápnené, vyčistené, nastavené a pripravené k užívaniu. Na repasované kávovary Vám radi poskytneme zaškolenie, užitočné rady a 3-mesačnú záruku. Ponuka repasovaných kávovaov je neustále vždy aktuálna.


Prodáváme nové profesionální pákové espresso kávovary Carimali a Expobar. Plnoautomatický kávovar modelovej rady Royal Professional je určený pre kancelárie a menšie gastronomické prevádzky. Pokud nenajdete na našich stránkách to co hledáte, klidně nám napište nebo zavolejte, vždy máme na skladě 1-kusy připravených kávovarů k prodeji. JURA espresso kávovary - ESHOP. Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku.


Liší se počtem pák, způsobem ovládání, velikostí bojleru a dalšími možnostmi. Ať už hledáte kávovar domů nebo profesionální presovač do vaší restaurace, kavárny či hotelu, u nás najdete přesně to, co potřebujete. BAZAR - rozbalené a repasované. Rozbalené výrobky ze vzorkovny. Výdejníky na barelovou vodu.


POU výdejníky na vodovodní řád. Ostatní bazarové zboží. Příprava kávy je s našimi kávovary rychlá, čistá a elegantní.


Automatický kávovar tlak bar, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, ohrievač šálok, odkvapkávací systém, časovač, odvápňovací systém a samočistiaci systém, objem nádržky na vodu 2. Popis: Faema, Gaggia, La San Marco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky