středa 20. března 2019

Elektrické struhadlo moulinex recenze

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Ve výbavě má navíc nástavec na bramboráky. Nejlepší kráječe, hodnocení a recenze nejlepších kráječů V této kategorii si vyberte z různých druhů značek kráječů. Kráječe jsou vhodné na krájení chleba, zeleniny, sýrů, uzenin či vajec.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W.


Extra výkonná elektrická struhadla s. Elektrické struhadlo Concept. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno.

Zvládne nejen strouhání, ale i krouhání a krájení, a to i tvrdého sýru. Dále je velmi praktický, jelikož se díky malým rozměrům vejde do každé kuchyně. Zamilujete si jeho kompaktní rozměry a širokou škálu funkcí, které dokáže zastoupit. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné. LUTÝ na tvrdé potraviny např.


Přeci elektrické struhadlo , které během několika vteřin zpracuje. Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce. KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod.


Ahoj maminky, dnes jsem dělala bramboráky na klasickém struhadle a už jsem se opravdu naštvala, párkrát jsem se strouhla do prstu a nehledě na to jak u toho bolí ruka. Poradíte mi nějaké elektrické ? Aby dokázalo nastrouhat na bramborák, rohlíky na strouhanku, sýr atd. Prostě aby nahradilo obyč struhadlo.


Nástavec na tenké vlnité plátky krouhače ECG ES150.

Na tenké vlnité plátky nakrájí zeleninu, ovoce i sýry. Struhadlo ECG ES 1je vybaveno dalšími čtyřmi ná. Slevy, akce a výprodeje značky TEFAL. Akční nabídky na téma elektrické struhadlo najdete na Skrz. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo.


Buďte první kdo vloží recenzi k tomuto produktu. Nejlepší spiralizéry a kráječe, recenze a hodnocení spiralizérů a kráječů. Multifunkční elektrické struhadlo GFerrari Parmino Chef s výkonem 2W je ideálním pomocníkem do každé kuchyně. Moulinex Kuchyňský robot 150W, bubínků pro 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky