pondělí 4. března 2019

Stojan na dort s poklopem

Stojan na dort s poklopem KLARA LSA 30cm - čirá. Moderní skleněný stojan na dort okouzlí svým zaobleným povrchem a stabilní základnou. Rozměry: výška 30cm, průměr 33cm. Péče: umývejte v ruce v teplé vodě a sušte jemným hadříkem. Vyjádřete svou osobnost v domácnosti s některým z nadčasových jídelních servisů.


LSA Klara stojan na dorty s poklopem , průměr 33cm, Handmade. Detail produktu Do obchodu. Kč Skleněný poklop s dřevěnou základnou LSA Ivalo cm. Stojany na dorty a cupcake mají krásný design a praktickou funkci. Pří servírování i výrobě dokonalých dortů, cupcaků a další dezertů jsou naprosto nezbytnými pomocníky a nesmí tak chybět ve vybavení žádné cukrářky ani cukráře.


Poklop na dort Feeling červený, Guzzini. A dort bude vypada t jak o umělecké dílo! Dvoupatrový stojan z křišťálového skla Nachtmann Bossa Nova, ⌀ cm. Heidrun podnos na dort s poklopem 202.


Díky poklopu nebude docházet k jejich oschnutí. Kovový stojan na víno číšník s dortem je dárkem jako stvořeným na narozeninovou oslavu. Podnos můžete využít i pro. Stylový a netradiční doplněk do domácnosti, který šikovně zamaskuje láhev s vínem.


Obal ve tvaru rozkošného kovového panáčka se zajisté stane top dárkem celé události. A navíc s takto promyšleným kouskem si nemu. Dekorace na dort ) Hodnocení produktu:. House Doctor Keramický dortový stojan Rustic Grey, modrá barva, šedá barva, keramika. Nádherný keramický stojan na dort s kropenatou glazurou v tónech šedé a lehce modré barvy,.


Dortový stojan otočný, naklápěcí. Plastový podnos na dort s poklopem určený pro uskladnění dortů, ale i jiných dobrot. Plastové ucho na víku umožní snadné přenášení podnosu. Etažér dvoupatrový ONO Thomas. Otočný stojan na dort Vám pomůže dort snadno a rychle ozdobit.


Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Na táce dort rovnou servírujete. Tento výrobek již bohužel není v prodeji. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Stojan na dort s poklopem

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasický dortovy stojan je velmi jednoduché řešení. Na hladkou plochu položíte dort či jiný moučník, můžete na něm krájet, zdobit nebo fotit dorty do svého portfolia.


Hodí se i na makronky, belgické pralinky nebo cupcakes. S praktickým stojanem je vám půjde zdobení pěkně od ruky. Nakláněcí točna umožní ozdobit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky