čtvrtek 7. března 2019

Srovnání hlavy motoru cena

Provádíme opravy uložení klikové hřídele, vložkování válců, broušení válců a broušení bloku motoru. Blok motoru je konstrukční část víceválcového spalovacího motoru nebo jiného pístového stroje, která v sobě obsahuje několik válců - pracovních prostorů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zobrazujeme nabídky hlava motoru. Cena produktu bez dopravy. Obchod nemá dostatečný počet ho. Zdravím, jaká je zhruba cena při přetěsnění hlavy a vany? Byl jsem bez auta týdnů a teď taková suma.


Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování. Takže nové a jedině nové. Na svary námi provedené se vztahuje záruka měsíců. Pokud je u motoru zajištěna normální funkčnost zbylých částí (chladící okruh apod.), je životnost hlavy srovnatelná s novou. Opravy-výměna vodítek ventilů Při nadměrném opotřebení vodítek ventilů je nutno tato vyměnit, jinak nelze dosáhnout souososti.


Těsnění hlavy válců se nachází mezi hlavou a blokem, přesněji mezi jejich dosedacími plochami. Zejména u bloků motoru typu „open deck“, jsou na něj kladeny poměrně vysoké nároky. Primárně má za úkol oddělovat okruh mazání motoru od chladicího okruhu, které vedou z bloku do hlavy válců. Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV 11.


Demontáž hlavy válců: S demontáží můžeme začít až po vychladnutí motoru alespoň pod °C, tj. Free Shipping Available. Srovnani hlavy 500Kc Honovani 500Kc Tohle je uplny minimum bez prace (napriklad zabrouseni ventilu ti chvilku da) a dalsich nakladu. Sada 10-ti šroubů do hlavy motoru. Navic vysledek je nejistej a otazka je, jestli to zlepsi spotrebu oleje na dyl nez par tisic kilometru.


Doplněno: Jinak samozrejme kdyz budou valce dole je nutny nechat zmerit ovalitu a opotrebeni pistu. Můžeme tak našim zákazníkům nabídnout nejen opravu hlavy motoru 1. HTP, ale i kompletní generální opravu motoru 1. Po této kompletní opravě najede motor při pravidelné správné údržbě dle zkušeností našich zákazníků dalších cca 1tis. Většina autoservisů nabízí pouze repase hlavy tohoto motoru , ale kompletní generální opravu nejsou schopni v požadované kvalitě zajistit. Důvodem je technologie výroby tohoto motoru , kde je blok motoru vyroben jako jeden celek, který není určen k demontáži a opravě, ale pouze celkové výměně. Těsnění pod hlavu motoru , určeno pro vozidla s motory 1. Od toho se dále odvíjí vlastnosti, jako je výkon, umístění motoru a další.


Upřesněte požadavky na výkon a výdrž – Chcete kolo na celodenní výlety, nebo na krátké vzdálenosti? Podle toho vybere model. Speciální těsnění motoru ( hlavy ) pro motory Ford 2. Boost, nestandardní tloušťka - vyšší - 1. Pro bloky či hlavy po opravě - rovnání broušením.


Někdo říká, že cenu tvoří těsnění pod hlavu a sada šroubů, tj. Plus cca 50- Kč za srovnání hlavy. Pokud si někdo sečte i ostatní položky, pak ta cena jde ovšem do několika tisíců. Otázka tedy je, co z výše uvedených věcí jsou zbytečnosti a do čeho se vyplatí investovat, když už ta hlava.


Prodávám jako zbylý díl, jelikož jsme dávali silnější motor. Inzerát byl odebran z oblíbených. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky