úterý 5. března 2019

Hrací šperkovnice s baletkou

Dětská šperkovnice a hrací skříňka ve tvaru srdce s tančící baletkou Šperkovnici a hrací skříňku Blanku ve tvaru srdce zdobí krásné kytičky a půvabná tanečnice s andělskými křídly a kouzelnou hůlkou, která tancuje pod nebeskou klenbou. Goki hrací skříňka šperkovnice s baletkou. Jakmile je šperkovnice otevřená, začne se baletka otáčet a zazní melodie z Labutího jezera.


Tato kartonová šperkovnice obsahuje balerínu (baletku), která se po otevření víka zapne včetně hudebního doprovodu. Uvnitř nalezne praktické zrcátko, ve kterém se může dívat, jak jí sluší šperky.

Hrací skříňka s baletkou a zrcadlem je ideálním dárkem k narozeninám, svátku, nebo k Vánocům. Roztomilá hráči skříňka s baletkou od firmy Djeco. Zboží je skladem, odeslání do hodin. Růžová šperkovnice je skvělým gadgetem pro každou mladou dívku. Celý interiér je polstrovaný růžovou tkaninou.


Po otevření krabice uvidíte postavu taneční baleríny! Z hudebního boxu vyjde krásná melodie - nevyžaduje napájení z baterie.

Malá parádnice) Hodnocení produktu: 1 (). Hrací šperkovnice s natažením na klíček, ze které se line příjemná melodie. Pro malé slečny parádnice máme krásné hrací skříňku šperkovnici s baletkou. Dětská hrací skříňka - šperkovnice s baletkou a zrcadlem, o které sní každá malá dívka.


Atmosphera dětská hrací šperkovnice Balerína. Hudební skříňka baletka je na natahování, po natažení začne hrát krásnou melodii - nevyžaduje baterii. Po jejím otevření se objeví balerína!


Hrací strojek s baletkou je natahován klíčkem v zadní straně šperkovnice. Krásná šperkovnice nesmí chybět na. Růžová kulatá šperkovnice a hrací skříňka s tančící baletkou uvnitř. Vnější růžový povrch šperkovnice je zdobený něžným motivem, třpytkami a kamínky.


Holčičky si mohou uložit svoje drobné cennosti do polstrovaného prostoru. Vyberte holčičkám šperkovnici. Růžová hrací skříňka - šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero.


Na ní najdou malé parádnice motivy baletky, kytičky a srdíčka.

Při otevření víčka se před zrcátkem roztančí baletka. Vyrobeno z pevné lepenky a kovu. Dřevěná šperkovnice se dvěma šuplíky s tančící baletkou.


Uložte si své poklady do hrající šperkovnice. Bambule vám přináší na vaše šperky nádhernou šperkovnici s hudbou ve vzoru baletka. Uvnitř špekovnice je zrcátko a víla, která po natažení klíčku tančí a hraje. Porovnání cen hraci sperkovnice s baletkou , srovnání cen hraci sperkovnice s baletkou na portálu HLEDEJCENY. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nedílnou součástí malých dívek pro všechny jejich poklady je tato krásná hrací skříňka s tančící baletkou. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Charakteristika: roztomilé barvy a třpytivé prvky na víčku, baletka v brokátové sukničce tančící v rytmu.


Snubní prsteny, náramky, zlato i bižuterie z nabídky desítek online obchodů - vše na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky