čtvrtek 21. března 2019

Prodám pražičku kávy

Coffeetech Ghibli na 15kg. Připojení do PC (Artisan), záznam teploty zrna, prostředí, rate of rise. Predam pražičku kavy ,orechov,sóje znacky yucel s kapacitou 10kg na jedno prazenie,je na propan butan,ma jeden elektromotor na 230V 750W,je to cisto manualny stroj,ziadny pocitac. Je po kompletnom repase. Predám domácu pražičku na kávu s nastavitelnou teplotou.


Málo používaná cca kg kávy. Prodáme pražičku kávy zn. Kč bez DPH (930- vč. DPH). Dobrý den, prodám pražičku kávy pro 5-7kg.


Stroj je po repasi speciální firmou z Německa - stav nového stroje. Sáček pytlík kafe káva čaj Wortner Kaplice retro starý reklamní. Kartička zámku Poděbrady s reklamou do kávy VELIMSKÁ SRDÍČKA. Pokouším se o stavbu bubnové pražičky na malé množství kávy , cca 5kg. Predám pražičku kávy na 25kg, prodám , na prodej.


Nabízíme výrobníky zmrzliny a další cukrářské stroje. Specializujeme se na koncepty originálních a funkčních interiérů kaváren, cukráren nebo pekáren. Ak si zoženiete malú ručnú pražičku kávy , oplatí sa dať do nej radšej väčšie množstvo kávy.


Keď som skúšal prvý krát pražiť, dal som do. Už asi mesiac si pravidelne každý víkend pražím vlastnú kávu. Nema nahodou niekto na predaj domacu prazicku, napr. TAK JAK K NIM PŘIJDU TAK JE NAFOTÍM A PRODÁM. Je tam káva dobrá a kvalitní, nebo si mám raději objednat přes nějaký eshop, popř.


Avtor Artemii ob 23:05. Pošlji objavo po e-pošti BlogThis! Skupna raba v storitvi Twitter Skupna raba v st. Lze použít na pražení např. Toper - TKMSX 3 kapacita kg.


KW motor pro pohánění bubnu. Pražička je na propan-butan. Vyčištěna, nové rozvody, opotřebení minimální Pro další informace mě neváhejte. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vážený zákazníku, zlepšili jsme celý systém a přidali nové funkce, včetně přenosu dat.


Prosím zkontrolujte si pro jistotu Vaše přihlašovací údaje, hlavně Dodací a Fakturační adresu. Návo jak upravit popkornovač na pražičku kávy. How to roast coffee at home with custom roasting profile in popcorn maker. On the end of this video is a shot tutorial on how to do modification.


Před nedávnem jsem si pořídil pražičku kávy Gene Cafe CBR 101. S pražením jsem velmi spokojený, avšak je stále se co učit, s kterou kávou nejlépe vynaložit- to jest, jaký druh kávy , správná doba pražení, teplota, chlazení a co dělat hned po upražení. Zdá se, že je to vše brnkačka, ale není, ikdyž to vypadá. Pak přišla taková sedmdesátiletá paní a ta mě uprosila, ať jí prodám aspoň ještě deset deka kafe.


Povídá mi, vždyť to je káva, jakou jsme pili za první republiky. Tak jsem vyjel s roletou nahoru a už ji nestáhl. Masívní provedení Plyn propan butan nebo možno i na zemní. Plně funkční , nezatížená není v provozu již let ne.


Zánovní, repasovaný přístroj. Velmi spolehlivý a jednoduchý. Po servise, plně funkční. Káva je vždy čerstvá díky zabudovanému mlýnku a spařovací jednotce. Umí připravit kávu, jak z předem pomleté kávy tak ze zrnkové.


Výškově nastavitelné výpusti a možnost přípravy. Inzerát Starožitná PRAŽIČKA KÁVY káva domácnost FUNKČNÍ ! Popis: Originální stará starožitná historická pražička na kávu do kavárny, nebo domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky